Παρασκευή 21 Φεβ 2020 10:45      

Προσπάθησε να χτυπήσει αστυνομικούς με αυτοκίνητο!

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αναβύσσου σε ένα 31χρονο που είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των ιδιοκτητών αυτοκινήτων στη νοτιοανατολική Αττική. Ο δράστης μάλιστα είχε προσπαθήσει να χτυπήσει με ένα αυτοκίνητο και τους αστυνομικούς που προσπάθησαν να τον συλλάβουν.

Ο 31χρονος και ο συνεργός του που διαφεύγει “άνοιγαν” αυτοκίνητα σε διάφορες περιοχές της Νοτιανατολικής Αττικής, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρήματα και τιμαλφή. Πριν μερικές εβδομάδες είχαν εντοπιστεί από αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή της Αναβύσσου. Οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τους καταδιώξουν. Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, ο 31χρονος κινήθηκε απειλητικά εναντίον τους, με σκοπό να τους παρασύρει και στη συνέχεια διέφυγε.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί 34 περιπτώσεις κλοπών από αυτοκίνητα σε διάφορες περιοχές της Νοτιανατολικής Αττικής (Ανάβυσσο, Κορωπί, Καλύβια-Λαγονήσι και Λαύριο).

Επιπλέον, σε βάρος του 31χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για το αδίκημα της υπεξαίρεσης με ποινή φυλάκισης 15 μηνών.

Πηγή: http://www.newsit.gr

Αστυνομία Χτύπημα Δρόμος Οδηγός Αττική

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top