Παρασκευή 25 Μάιος 2018 19:35      

Πρόταση για ξένους διαιτητές και μέτρα κατά της βίας

Τηλεδιάσκεψη του Ιβάν Σαββίδη με τους συνεργάτες του μετά το επεισοδιακό ματς στη Λεωφόρο. Ποιες προτάσεις καταθέτει άμεσα ο ΠΑΟΚ για τη βία και τη διαιτησία. Τι ζήτησε ενόψει της Γ.Σ. για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με την οποία θα κλείσει άνοιγμα 7 εκατ. ευρώ για τη φετινή περίοδο.
Η αντίδραση του Ιβάν Σαββίδη μία μέρα μετά το επεισοδιακό παιχνίδι στη Λεωφόρο ήταν να  συγκαλέσει σε τηλεδιάσκεψη τους στενούς συνεργάτες του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προκειμένου να συζητήσουν για τα "καυτά" θέματα της βίας και της διαιτησίας, αλλά και ορισμένα ακόμη ζητήματα που αφορούν στην Γενική Συνέλευση που θα γίνει στις 7 Ιουνίου και στην οποία θα αποφασιστεί νέα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου.
Αρχικά, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε να μάθει την κατάσταση του Βλάνταν Ίβιτς που ξεκουράζεται σπίτι του και να μάθει πως προκλήθηκαν οι ταραχές στη Λεωφόρο.
Στη συνέχεια, έγινε συζήτηση σε πέντε άξονες και αποφασίστηκαν τα εξής, βάσει της ενημέρωσης που δίνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: 
1. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρέπει να πάρει σημαντικές πρωτοβουλίες για την εξάλειψη της βίας. 
Ο κ. Σαββίδης ζήτησε πρώτα να λυθούν όλα τα θέματα στην ομάδα και στη συνέχεια να γίνουν θεσμικά οι προτάσεις για όλα τα γήπεδα. 
Ζήτησε και αυτοκριτική αλλά και προτάσεις.
2. Διαιτησία: Επιμονή στην εφαρμογή του instant replay, στις αξιολογήσεις των διεθνών ρέφερι και επαναφορά της πρότασης για ξένους διαιτητές εφόσον τα πράγματα δεν βελτιώνονται.
3. Συμμετοχή όλων των φορέων για να αντιμετωπιστεί η πρόκληση της βίας από ΜΜΕ που εξυπηρετούν συμφέροντα και φανατίζουν για χάρη των ιδιοκτητών τους.
4. Ζήτησε να μεταφερθεί στην ομάδα να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις, καθώς η πρωτιά στα playoffs παραμένει ο μεγάλος στόχος. 
"Δεν σταματάμε στο Κύπελλο" ήταν το σύνθημα του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ.
5. Ζήτησε τις τελικές εισηγήσεις για τον σχεδιασμό της επόμενηw σεζόν (μεταγραφές, αποδεσμεύσεις) ώστε να είναι σε θέση να ανακοινώσει το πλάνο, μαζί με την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλίου στις 7 Ιουνίου.
Στο θέμα της Α.Μ.Κ. αξίζει να διευκρινιστεί ότι γίνεται για να καλυφθεί το άνοιγμα της τρέχουσας σεζόν που είναι της τάξης των 7 εκατομμυρίων ευρώ. 
Στο ποσό δεν  συμπεριλαμβάνονται οι επενδύσεις για την επόμενη περίοδο.Στη διάρκεια της συζήτησης τονίστηκε ότι η στρατηγική του ΠΑΟΚ είναι η νομιμότητα. 
Ό,τι λέει ο νόμος για όλους, ακόμη και για εκείνους που οπλίζουν το χέρι των ανόητων, αμφισβητώντας π.χ. τον τραυματισμό του Βλάνταν Ίβιτς.
Στη τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν οι Μάκης Γκαγκάτσης, Μαρία Γκοντσάρεβα, Ηλίας Γεροντίδης (εκ μέρους του Δ.Σ.), ο στενός συνεργάτης του μεγαλομετόχου Κώστας Φωτιάδης και ο υπεύθυνος επικοινωνίας Κυριάκος Κυριάκος, καθώς και οι Λούμπος Μίχελ, Παντελής Κωνσταντινίδης από το αγωνιστικό τμήμα.

Ξένοι διαιτητές ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης μέτρα κατά την βία

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top