Πέμπτη 29 Οκτ 2020 6:02      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πτώση 25% με 30% στα γυμναστήρια στην Κατερίνη

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΣΕ ΕΣΤΙΑΣΗ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η επιστροφή στα γυμναστήρια στη μετά Lockdown εποχή σημαδεύτηκε όπως αναφέρουν ιδιοκτήτες γυμναστηρίων της Κατερίνης με μια μείωση της τάξης του 25% με 30% σε σχέση με τους αντίστοιχους περσινούς μήνες του 2019. Όπως επισημαίνουν, σε όλα τα οργανωμένα και αδειοδοτημένα γυμναστήρια της πόλης, τηρούνται όλα τα μέτρα ασφάλειας, όπως οι αποστάσεις, η απολύμανση του χώρου και των μηχανημάτων, η εκτεταμένη χρήση αντισηπτικών καθώς και η καθημερινή καταγραφή των αθλουμένων.

Πότε χρησιμοποιείται η μάσκα στα γυμναστήρια

Η χρήση μάσκας εξαρτάται από το επίπεδο των προληπτικών μέτρων που ισχύουν σε μία περιοχή. Γενικά, η χρήση της είναι υποχρεωτική και για το προσωπικό και για τους αθλούμενους στους χώρους υποδοχής και αναμονής, και στα αποδυτήρια του γυμναστηρίου. Οι αθλούμενοι θα πρέπει να φορούν μάσκα κατά την ομαδική εκγύμναση και στην περίπτωση της Πιερίας που στον χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας είναι στο επίπεδο 2, όταν δεν μπορούν να εξασφαλιστούν οι απαραίτητες αποστάσεις των δυο μέτρων μεταξύ των αθλουμένων.

Οι αναλογίες σε εστιατόρια και ψυχαγωγία

Στους χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας, οι μάσκες σε όλα τα υγειονομικά επίπεδα (και τα τέσσερα) είναι υποχρεωτικές τόσο σε εσωτερικούς χώρους, όσο και σε περιπτώσεις συνωστισμού σε εξωτερικούς χώρους. Επίσης, για τις συναθροίσεις υπάρχει ανώτατο όριο 100 ατόμων στο επίπεδο 1, 50 ατόμων στο επίπεδο 2 και εννέα ατόμων στο επίπεδο 3. Στην εστίαση στην Πιερία ισχύει όριο πληρότητας 65%. επίσης, δεν επιτρέπεται η λειτουργία της εστίασης και των κέντρων ψυχαγωγίας από 12:30 έως 05:00. Θέατρα, τα σινεμά και συναυλίες προβλέπεται όριο πληρότητας στην Πιερία στο 50% .

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top