Σάββατο 20 Απρ 2019 15:18      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ρεπό σήμερα στον Πιερικό

Έγινε χθες κανονικά το πρόγραμμα της αποθεραπείας των παικτών του Πιερικού στο βοηθητικό του σταδίου παρά την κακοκαιρία και μετά την ολοκλήρωση της ο προπονητής Μιχάλης Ζιώγας, χαιρέτισε τους παίκτες.

Σήμερα οι παίκτες έχουν ρεπό και απο την πλευρά τους δείχνουν συνέπεια και ήθος στις υποχρεώσεις τους απέναντι στην ομάδα.

Ο Πιερικός δείχνει ότι αγωνιστικά μπορεί να σταθεί με αξιώσεις στο φετεινό πρωτάθλημα μιας και στην Καρδίτσα οι παίκτες του έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο και πιστοποίησαν τις μεγάλες τους ποδοσφαιρικές τους ικανότητες.

Τα όποια θέματα χρήζουν λύσης πρέπει για το καλό του Πιερικού να λυθούν άμμεσα για να μην χαλάσει η μέχρι τώρα πολύ καλή δουλειά που έγινε στο αγωνιστικό κομάτι με την ιστορική ομάδα να στελεχώνεται με γηγενείς παίκτες για πρώτη φορά αυτό τουλάχιστον συμβαίνει την τελευταία 15ετια.

Η όποια πιθανή στραβοτιμονιά θα φέρει θέματα συζητήσεων στα ποδοσφαιρικά στέκια που προβληματίζουν και μόνο κακό μπορούν να κάνουν αυτήν την χρονική στιγμή στην ομάδα.

Ο Πιερικός είναι τεράστιο μέγεθος και έτσι τον βλέπουν όλοι στην Πιερία αλλά και στο Πανελλήνιο.

Δεν πρέπει να κρύβουμε κάτω απο το χαλί τα όποια προβλήματα ενσκύπτουν γιατί το πρωτάθλημα είναι σε πλήρη εξέλιξη και το παραμικρό λάθος μπορεί να στοιχίσει πολύ ακριβότερα απ' ότι αφήνεται να υποβόσκει και να χαλάει την καλή εικόνα της ομάδος.

Πιερικός Τα νέα του Πιερικού

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top