Παρασκευή 15 Ιαν 2021 18:51      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σ. Χριστοφορίδης: «Έκπληξη η μη τοποθέτηση μου στον τομέα υγείας»

Με επιστολή του προς τον γραμματέα οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας Στέλιο Κονταδάκη και τον Προέδρο της ΝΟΔΕ ΝΔ Πιερίας Γιάννη Κουρινιώτη ο Πρόεδρος Οδοντιατρικού Συλλόγου Πιερίας Σταύρος Χριστοφορίδης κάνει γνωστό ότι δεν κάνει αποδεκτό τον ορισμό του ως υπεύθυνος σε έναν τομέα που δεν γνωρίζει και δεν θα είναι χρήσιμος, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Ο κ. Χριστοφορίδης χαρακτηρίζει την τοποθέτηση του στον συγκεκριμένο τομέα, των ετεροδημοτών, «άστοχη» δεδομένου ότι η ενημέρωση που είχε από τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ πριν την έκδοση της απόφαση ήταν ότι θα προταθεί για τον τομέα υγείας.

Η επιστολή

Αξιότιμε κ. Γραμματέα Οργανωτικού

Με την υπ’αριθμ. πρωτ. 1345/11-7-2018 απόφασή σας ορίσθηκα ως υπεύθυνος ετεροδημοτών σε τομέα θεματικών αρμοδιοτήτων πλην των αιρετών μελών της ΝΟΔΕ Πιερίας σύμφωνα με το άρθρο 7 παρ. 3 του κανονισμού Πανελλαδικής Οργάνωσης του κόμματος.

Θέλω κατ’αρχήν να σας ευχαριστήσω για τον ορισμό μου σε θεματικό τομέα της ΝΟΔΕ Πιερίας.

Θεωρείστε παρακαλώ δεδομένη την διάθεση μου και την πρόθεση μου να προσφέρω στην κομματική οργάνωση και να είμαι χρήσιμος στην προσπάθεια του κόμματος και του αρχηγού μας Κυριάκου Μητσοτάκη να επανέλθει το κόμμα μας στη διακυβέρνηση της χώρας γιατί αυτό αποτελεί πλέον εθνική αναγκαιότητα.

Ωστόσο θέλω να επισημάνω ότι η τοποθέτηση μου στον συγκεκριμένο τομέα ήταν άστοχη δεδομένου ότι η ενημέρωση που είχα από τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ πριν την έκδοση της απόφαση σας ήταν ότι θα προταθώ για τον τομέα υγείας.

Η θέση αυτή συνάδει με την επιστημονική μου ιδιότητα δεδομένου ότι είμαι οδοντίατρος με πολυετή άσκηση του επαγγέλματος και είμαι ταυτοχρόνως Πρόεδρος του Οδοντιατρικού συλλόγου Πιερίας μέχρι και σήμερα εκλεγμένος επί σειρά ετών.

Συνεπώς είναι πρόδηλο ότι στο θεματικό τομέα της υγείας θα μπορούσα να προσφέρω τα μέγιστα και να είμαι χρήσιμος όπως και επιθυμούσα και όπως ήμουν και στην προηγούμενη θητεία της ΝΟΔΕ με έντονη παρουσία και δράση όπως καθολικά αναγνωρίζεται από τα στελέχη της τοπικής οργάνωσης.

Έκπληξη μου προξενεί η μη τοποθέτηση μου στο θεματικό τομέα της υγείας και δεν θέλω να πιστέψω ότι εξυπηρετήθηκαν τοπικές σκοπιμότητες.

Επιθυμώ λοιπόν να σας δηλώσω ότι δεν αποδέχομαι τον ορισμό μου ως υπευθύνου τομέα ετεροδημοτών, ενός τομέα που δεν τον γνωρίζω και δεν θα είμαι χρήσιμος.

Ωστόσο παραμένω στην διάθεση σας να προσφέρω οπουδήποτε κρίνετε ότι μπορώ να είμαι χρήσιμος και αποδοτικός σε συνάρτηση πάντα και με την επαγγελματική και επιστημονική μου ιδιότητα.

Η παρούσα δεν ενέχει ουδεμία μομφή ή αμφισβήτηση για το πρόσωπο του ήδη ορισθέντος ως υπευθύνου στο τομέα υγείας τον οποίο δεν επιθυμώ σε καμία περίπτωση να αντικαταστήσω.

Με εκτίμηση

Σταύρος Χριστοφορίδης
Πρόεδρος Οδοντιατρικού Συλλόγου Πιερίας

Σταύρος Χριστοφορίδης ΝΟΔΕ Πιερίας Επιστολή

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top