Παρασκευή 10 Ιουλ 2020 6:16      

Σε διακοπή ρεύματος στο Λιβάδι αποδίδεται ο θάνατος 63χρονου

Νεκρός βρέθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου ένας 63χρονος στο σπίτι του στο Λιβάδι Ελασσόνας , με τον θάνατο να αποδίδεται – σύμφωνα με γείτονές του – στο γεγονός ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιήσει την ειδική συσκευή παροχής οξυγόνου λόγω διακοπής ρεύματος.

Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι επικρατεί αγανάκτηση μεταξύ των κατοίκων της κοινότητας Λιβάδι Ελασσόνας, οι οποίοι δεν κρύβουν το θυμό τους για το θάνατο ενός 63χρονου συμπολίτη τους και για την ταλαιπωρία που πέρασαν για μια ακόμη φορά εξαιτίας της πολύωρης διακοπής ρεύματος.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά κατά τη διάρκεια της νύχτας έφυγε από τη ζωή ένας 63χρονος με τους κατοίκους της κοινότητας να αποδίδουν το θάνατό του στη διακοπή ρεύματος, αφού ο εκλιπών έκανε χρήση ειδικής συσκευής παροχής οξυγόνου, της οποίας η λειτουργία διεκόπη λόγω των προβλημάτων στην ηλεκτροδότηση.

Οι κάτοικοι επιρρίπτουν ευθύνες στους αρμόδιους που αφήνουν να χρονίζει ένα σημαντικό πρόβλημα της περιοχής, αφού όπως επισημαίνουν «παραδοσιακά» σε περίπτωση κακοκαιρίας η περιοχή μένει για ώρες χωρίς ρεύμα και τηλέφωνο.

Θάνατος Λιβάδι Διακοπή ρεύματος

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top