Κυριακή 24 Φεβ 2019 3:29      

Σε εξέλιξη εργασίες ασφαλτόστρωσης στο Δήμο Κατερίνης

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς και σύμφωνα με το πρόγραμμα της Τεχν. Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης εξελίσσονται οι παρεμβάσεις, που αφορούν συντηρήσεις, ενισχύσεις ή αντικαταστάσεις ασφαλτικού τάπητα του οδικού δικτύου, στο σύνολο του Δήμου. Οι παρεμβάσεις βελτιώνουν την οδική ασφάλεια και συμβάλλουν στην απρόσκοπτη κυκλοφορία οχημάτων και πεζών.

Στον αστικό ιστό της πόλης

Στη διάρκεια της ημέρας, οι εργασίες επικεντρώθηκαν, στον αστικό ιστό της Κατερίνης και πιο συγκεκριμένα στις οδούς 7ης Μεραρχίας και Μητροπόλεως αντίστοιχα, ενώ θα ακολουθήσει αύριο η οδός Ίωνος Δραγούμη.Ειδικότερα, αντικείμενο των εργασιών συνιστά η βελτίωση της βατότητας τμημάτων του οδικού δικτύου της πόλης όπως π.χ, η ασφαλτόστρωση υφιστάμενων δρόμων, των οποίων το οδόστρωμα υπέστη φθορές, ριγματώσεις, λακκούβες κ.λ.π.

Ο αντιδήμαρχος κ. Ντούρος

«Με τον συντονισμό του Δημάρχου Κατερίνης Σάββας Χιονίδη, υλοποιούμε έργα που αναβαθμίζουν την  καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των πολιτών. Στο πλαίσιο αυτό,  με την εκ βάθρων αποκατάσταση του οδοστρώματος στο σύνολο των οικιστικών περιοχών του Δήμου βελτιώνονται οι κυκλοφοριακές συνθήκες και οι μετακινήσεις των πολιτών» σημειώνει σε δήλωσή του, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημήτρης Ντούρος.Γενικότερα, ο Δήμος Κατερίνης μεριμνώντας για την καλύτερη δυνατή κατάσταση του οδοστρώματος, προχωρά με εντατικούς ρυθμούς στην συντήρηση και αποκατάσταση του οδικού δικτύου στο Δήμο μας.

 

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top