Κυριακή 20 Ιαν 2019 20:04      

Σε εξέλιξη εργασίες ασφαλτόστρωσης στο σύνολο του Δήμου Κατερίνης

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς, σύμφωνα με το πρόγραμμα της Τεχν. Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης και σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία της ΔΕΥΑΚ εξελίσσονται οι παρεμβάσεις, που αφορούν συντηρήσεις, ενισχύσεις ή αντικαταστάσεις ασφαλτικού τάπητα του οδικού δικτύου, στο σύνολο του Δήμου.  Οι παρεμβάσεις βελτιώνουν την οδική ασφάλεια και συμβάλλουν στην απρόσκοπτη κυκλοφορία οχημάτων και πεζών.

Στη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας, οι παρεμβάσεις επικεντρώθηκαν, στην Τοπική Κοινότητα Παραλίας, ενώ κατά την τρέχουσα στον αστικό ιστό της Κατερίνης (Καταφυγιώτικα, Παράδεισος, περιοχή Α’ Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου).

Ειδικότερα, αντικείμενο των εργασιών είναι η βελτίωση της βατότητας τμημάτων του οδικού δικτύου της πόλης και πιο συγκεκριμένα, η ασφαλτόστρωση υφιστάμενων δρόμων, των οποίων το οδόστρωμα υπέστη φθορές, ριγματώσεις, λακκούβες κ.λ.π. 

Γενικότερα, ο Δήμος Κατερίνης μεριμνώντας για την καλύτερη δυνατή κατάσταση του οδοστρώματος, προχωρά με εντατικούς ρυθμούς στην συντήρηση του οδικού δικτύου στο Δήμο μας.

Ασφαλτόστρωση Τεχνική Υπηρεσία Δήμου Κατερίνης Τεχνική Υπηρεσία ΔΕΥΑΚ οδικό δίκτυο

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top