Πέμπτη 9 Ιουλ 2020 14:23      

Σε εξέλιξη οι εργασίες στο τμήμα Αλώνια – Παλιόστανη από την Αντιπεριφέρεια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΘΙΖΗΣΕΩΝ

Αυτοψία, στο  έργο  «αντιμετώπιση εκτεταμένων φαινομένων καθιζήσεων στο κατάστρωμα της 10ης  Ε.Π.Ο.  της  Π.Ε. Πιερίας», πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης κ. Σοφία Μαυρίδου, συνοδευόμενη από τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Παναγιώτη Μαυρίδη, διαπιστώνοντας την  ολοκλήρωση και την καλή ποιότητα των εργασιών ασφαλτόστρωσης, τμημάτων από Αλώνια-Παλιόστανη. Το έργο, που έχει ενταχθεί στο Π.Ε.Δ. χρηματοδοτούμενο από ΚΑΠ, με προϋπολογισμό μελέτης   280.000,00 ευρώ, υλοποιείται στη 10η Επαρχιακή οδό-η αρμοδιότητα συντήρησης της οποίας ανήκει στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας.

Οι εργασίες

Εργασίες ισοπεδωτικής στρώσης ασφαλτοτάπητα, εκσκαφή με αφαίρεση της υφιστάμενης οδοστρωσίας και στη συνέχεια κατασκευή εξυγιαντικής υπόβασης-βάσης οδοστρωσίας, εργασίες κατασκευής επένδυσης ρείθρων, καθαρισμού και κατασκευής χωμάτινων ρείθρων, για την ομαλή απορροή των ομβρίων, εργασίες διαγράμμισης και τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας, προβλέπονται μεταξύ άλλων, για την ολοκλήρωση του έργου.

Η αντιπεριφερειάρχης

Όπως ανέφερε η κα Μαυρίδου «με  ταχείς ρυθμούς, αποπερατώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης τμημάτων από Αλώνια-Παλιόστανη, που εντάσσονται σε ένα ακόμη σημαντικό έργο ,που υλοποιείται στη 10η Επαρχιακή οδό, για τη διασφάλιση ασφαλών συνθηκών κυκλοφορίας και την αναβάθμιση της περιοχής»

Αντιπεριφέρεια Πιερίας Έργα

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top