Τετάρτη 17 Ιουλ 2019 1:23      

Σε εξέλιξη παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο από την Αντιπεριφέρεια

Με εντατικούς ρυθμούς εξελίσσεται το έργο "Εγκατάσταση εξοπλισμού ασφαλείας στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας ΔΤΕ της Π.Ε. Πιερίας " από την Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Το έργο

Το έργο  προϋπολογισμού μελέτης 200.000,00 € έχει σαν αντικείμενο την τοποθέτηση πληροφοριακών πινακίδων (όρια νομού) καθώς και την  τοποθέτηση νέων και την αντικατάσταση φθαρμένων στηθαίων ασφαλείας.

Σε ποιες περιοχές

Τις προηγούμενες ημέρες συνεργεία τοποθέτησαν πληροφοριακή πινακίδα (όρια νομού) στη 13η Π.Ε.Ο Κατερίνη- Άγιος Δημήτριος-Όρια νομού και αντικατέστησαν φθαρμένα στηθαία ασφαλείας στην 1η Επαρχιακή οδό Κατερίνης-Παραλίας και στο νότιο παράδρομο της Εθνικής οδού στο ύψος της Τοπόλιανης. Επίσης, τοποθετήθηκαν νέα στηθαία ασφαλείας στον κόμβο της Γρίτσας και στην 1η Π.Ε.Ο. Κατερίνη- Αιγίνιο στο ύψος του Κίτρους.

Στο πλαίσιο του έργου "Εγκατάσταση εξοπλισμού ασφαλείας στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας ΔΤΕ της Π.Ε. Πιερίας " καταγράφονται επικίνδυνα σημεία και ζημιές στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Π.Ε.Πιερίας και άμεσα αποκαθίστανται, με γνώμονα τις ασφαλείς μετακινήσεις πολιτών και επισκεπτών της περιοχής και τη διευκόλυνση της πρόσβασης στην Πιερία, συμβάλλοντας στην αύξηση της τουριστικής κίνησης.

Παρεμβάσεις οδικό δίκτυο

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top