Σάββατο 8 Αυγ 2020 11:48      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σενάρια «ηρωικής εξόδου» επεξεργάζεται η κυβέρνηση

Σενάρια ηρωικής εξόδου φαίνεται πως επεξεργάζεται η κυβέρνηση το τελευταίο διάστημα, κάτι που επιβεβαίωσε χθες  και ο Δημήτρης Καμμένος που διεγράφη από τους ΑΝΕΛ, φέρνοντας στο φως νέες αποκαλύψεις για την τελευταία συνεδρίαση του κόμματος.

Παρασκήνιο και εκλογές

Το παρασκήνιο και οι πληροφορίες για το τι ειπώθηκε στην τελευταία συνεδρίαση των ΑΝΕΛ, παραμονή της συζήτησης της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε η ΝΔ, φέρνουν στην επιφάνεια το σχέδιο της κυβέρνησης για το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών.

Ο  κ. Π. Καµµένος αποκάλυψε στη συγκεκριμένη συνεδρίαση το περιβόητο σχέδιό του: Οταν, τους προσεχείς µήνες, ο Αλέξης Τσίπρας αποφασίσει ότι είναι η κατάλληλη στιγµή να στήσει πρόωρες κάλπες, θα τον ενηµερώσει πρώτο και, έτσι, τότε ο Πάνος Καµµένος θα αποχωρήσει από τον κυβερνητικό συνασπισµό.

Συνεπώς, η χώρα θα οδηγηθεί σε εθνικές εκλογές, όπως θα έχει προαποφασίσει ο Τσίπρας, αλλά θα αφήσει στους Ανεξάρτητους Ελληνες το «προνόµιο» να λένε ότι εκείνοι τις προκάλεσαν, µήπως και συγκινήσουν όσους έχουν αποµείνει από το κοµµατικό τους ακροατήριο! Το σχέδιο αυτό της απελπισµένης δήθεν «ηρωικής εξόδου» δεν είναι το µόνο που αποκάλυψε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. στους βουλευτές του.

Άλλες «εξαγγελίες» Π. Καμμένου 

«∆εν πρέπει να διακινδυνεύσουµε να πέσει η κυβέρνηση, διότι έρχεται η ρύθµιση για το χρέος, έρχεται µείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% και µε Προεδρικά ∆ιατάγµατα µέσα στο καλοκαίρι θα υπάρξει ανακήρυξη των ΑΟΖ», τους είπε, αφήνοντάς τους άναυδους µε τις εξαγγελίες αυτές.

Επιβεβαίωση από Δημήτρη Καμμένο

Το πρωί χθες  ο ανεξάρτητος βουλευτές Δημήτρης Καμμένος που διεγράφη από τους ΑΝΕΛ αποκάλυψε ότι ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος έχουν συνεννοηθεί να ρίξουν την κυβέρνηση πριν έρθει προς κύρωση στο ελληνικό κοινοβούλιο η συμφωνία με τα Σκόπια. Μιλώντας στο ΣΚΑΪ , υποστήριξε ότι ο αρχηγός των ΑΝΕΛ διαβεβαίωσε στην κρίσιμη  συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ότι έχει συνεννοηθεί με τον πρωθυπουργό να κάνουν εκλογές όποτε τους συμφέρει.

«Θα κάνω το παν, θα γίνουν εκλογές σε συνεννόηση με τον κύριο Τσίπρα για να μην ψηφιστεί και να μην κυρωθεί η σύμβαση στην Ελλάδα. Άρα, η σύμβαση είναι εν δυνάμει άκυρη» φέρεται να είπε στους βουλευτές του ο Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του Δημήτρη Καμμένου.

Επέμεινε μάλιστα πως στην ΚΟ είχε συμφωνηθεί να κατατεθεί πρόταση μομφής κατά του υπουργού Εξωτερικών κ. Κοτζιά.

 

ΑΝΕΛ Εκλογές Τσίπρας Καμμένος

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top