Πέμπτη 2 Ιουλ 2020 15:03      

Σφαίρα κυνηγού διαπέρασε ελάφι και καρφώθηκε στο κεφάλι ποδηλάτη

Αδιανόητα άτυχος στάθηκε ένας 57χρονος άνδρας από την Πολωνία, στον οποίο η μοίρα έπαιξε το πιο άσχημο παιχνίδι.

Ο 57χρονος είχε πραγματικά Όσκαρ ατυχίας και μάλλον ήταν γραφτό να χάσει τη ζωή του με τον πιο απίθανο τρόπο.

Ένας νεαρός 21 ετών που είχε βγει στην περιοχή για να κυνηγήσει, πυροβόλησε ένα ελάφι. Η σφαίρα διαπέρασε το σώμα του ζώου και συνέχισε να «ταξιδεύει» για 340 μέτρα πριν καρφωθεί στο κεφάλι του ποδηλάτη...

Το περιστατικό συνέβη στο χωριό Mirkowice στις 25 Οκτωβρίου. Το θύμα είχε βγει βόλτα με το ποδήλατό του σε έναν ερημικό δρόμο που βρίσκεται κοντά σε δασική περιοχή, όταν ξαφνικά σωριάστηκε στο έδαφος.

Διερχόμενος οδηγός που αντιλήφθηκε τι συνέβαινε, ειδοποίησε αμέσως ασθενοφόρο το οποίο μάλιστα έσπευσε πολύ γρήγορα στο σημείο. Η αρχική εκτίμηση των γιατρών, όταν ο ποδηλάτης αφίχθη στο νοσοκομείο ήταν ότι το σοβαρό τραύμα που έφερε στο κεφάλι οφειλόταν στην πτώση από το ποδήλατο.

Ο άτυχος άνδρας έσβησε στο νοσοκομείο και όπως διαπίστωσε ο ιατροδικάστής που τον εξέτασε, το τραύμα δεν οφειλόταν σε χτύπημα από πτώση, αλλά σε σφαίρα.

Οι Αρχές άρχισαν να ερευνούν περαιτέρω την υπόθεση και ανακάλυψαν ότι αρκετοί κυνηγοί βρίσκονταν στην περιοχή την ίδια στιγμή που βρισκόταν και ο ποδηλάτης, όταν έγινε η κλήση στο ασθενοφόρο.

Η αστυνομία δεν άργησε να βρει από βαλλιστική εξέταση τον κάτοχο του όπλου από το οποίο έφυγε η σφαίρα που καρφώθηκε στο κεφάλι του θύματος.

Ποδηλάτης Σφαίρα κυνηγού Πολωνία Δασική περιοχή

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top