Τρίτη 18 Δεκ 2018 13:09      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΦΚ Πιερικός Ακαδημία Ποδοσφαίρου: Πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας

Ο ΣΦΚ Πιερικός έκοψε όπως επιτάσσει η παράδοση τη βασιλόπιτα για όλα τα τμήματά του, σε μία θερμή και πάνω απ’ όλα ΠΙΕΡΙΚΗ και «μελανόλευκη» ατμόσφαιρα.
Πλημμύρισε νιάτα ο χώρος της "Pizza Roma" του Ιωάννη Τσουκαλά  στην Κατερίνη το περασμένο Σάββατο το βράδυ με τα τμήματα υποδομών Τζούνιορ, Προτζούνιορ, Μπαμπίνι και τον προπονητή τους Νίκο Τσαγκαλίδη έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα για τη νέα χρονιά ανταλλάσσοντας μηνύματα αισιοδοξίας για το μέλλον και ευχές. 
Με ενθουσιασμό και αισιοδοξία συγκεντρώθηκαν όλοι οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας καθώς γονείς, ποδοσφαιριστές εκπροσωπώντας την ανδρική ομάδα του Πιερικού, μέλη της διοίκησης, εργαζόμενοι στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης και φίλοι της ομάδας. 
Την εκδήλωση επιμελήθηκε και παρουσίασε ο Βασίλης Τσακιρίδης, όπου χαιρέτησε την εκδήλωση απευθυνόμενος προς τους καλεσμένους, τα παιδιά, τους γονείς, τον προπονητή για την παρουσία τους, ευχαρίστησε τους καλεσμένους για την άρτια συνεργασία και υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα, αναδεικνύοντας την ποδοσφαιρική διάπλαση σωστών χαρακτήρων και ολοκληρωμένων αθλητών μέσα από τα τμήματα των Ακαδημιών του Πιερικού.
Ευχαρίστησε τους γονείς που στέκονται δίπλα μας αρωγοί και συμπαραστάτες ώστε να συμπορευτούμε στις απαιτήσεις των καιρών και των προκλήσεων.
Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ πρόσφερε στους μικρούς αθλητές χυμούς και πίτσα καθώς και αναμνηστικά  με το έμβλημα της «μελανόλευκης» ομάδας του Πιερικού.
Κατόπιν οι τυχεροί αθλητές των τμημάτων Junior, Projunior, Bambini: 
Ποιμενίδης Χρήστος, Μυλωνάς Παντελής, Χαρτοματζίδης Γιώργος αντίστοιχα παρέλαβαν τα δώρα που αντιστοιχούσαν στο φλουρί από ένα δώρο ευγενή προσφορά του Πολυκαταστήματος online e-shop “dofundo“ της επιχείρησης στην Κατερίνη.  
Η εκδήλωση έκλεισε με τις καλύτερες αναμνήσεις από την παρουσία όλων μας.

 

ΣΦΚ Πιερικός Ακαδημία Ποδοσφαίρου Κοπή βασιλόπιτας

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top