Τρίτη 21 Αυγ 2018 3:53      

Σχολή Γονέων - Ανοικτό Πανεπιστήμιο: Παρουσίαση του προγράμματος της νέας χρονιάς

Η παρουσίαση του προγράμματος της Σχολής Γονέων Ανοικτού Πανεπιστημίου Κατερίνης πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι από τον πρόεδρο Κώστα Κορομπίλη, τον πρόεδρο του ΟΠΠΑΠ Θεόδωρο Παυλίδη και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου. 

Ο πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ

Ο πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ κ Παυλίδης κάλεσε τον κόσμο να συμμετέχει στις πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες που έχουν προγραμματιστεί για τη νέα χρονιά 2017-2018 και πρόσθεσε πως ο Οργανισμός είναι πάντα αρωγός στην πετυχημένη δράση της Σχολής Γονέων.

Ο πρόεδρος της Σχολής Γονέων 

Όπως ανέφερε ο κ. Κορομπίλης φέτος συμπληρώνονται 29 χρόνια.  Συνολικά έχουν γίνει  554 εκδηλώσεις με  609 ομιλητές στα 28 χρόνια ζωής του θεσμού, που  τίμησαν και κόσμησαν την Σχολή Γονέων καλύπτοντας  όλο το φάσμα των θεμάτων. «Δικαίως καταξιώθηκε ο θεσμός αυτός ως το άτυπο ανοικτό πανεπιστήμιο της Κατερίνης» τόνισε ο κ. Κορομπίλης. 

Οι ομιλίες 

Στο φετινό πρόγραμμα θα συμμετέχουν στις 16 εκδηλώσεις καταξιωμένοι ομιλητές σε 19 συνδιοργανώσεις. Η έναρξη θα γίνει Δευτέρα 30 Οκτωβρίου με ομιλητή τον Μητροπολίτη Καισαριανής Βύρωνος και Υμηττού Δανιήλ και θέμα ΚΘ΄ Πανορθόδοξη συνδιάσκεψη.

Η εφημερίδα μας συνδιοργανώνει μαζί με την Ένωση Ποντίων Πιερίας την ομιλία στο πλαίσιο της Σχολής Γονέων του καθηγητή γεωστρατηγικής και στρατηγικού συμβούλου Νίκου Λυγερού την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου με θέμα «Η έξυπνη παιδεία».

Όλες οι ομιλίες θα διεξαχθούν στο συνεδριακό κέντρου του δήμου με ώρα έναρξης 19.00. 

 

Σχολή Γονέων - Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης Νέα χρονιά Πρόγραμμα

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top