Τετάρτη 27 Ιαν 2021 2:15      

Σχολή Γονέων: "Γάμος...Απόλαυση ή Μαρτύριo;" από τον π.Ανδρέα Κονάνο

Ο π.Ανδρέας Κονάνος είναι ο επίσημος ομιλητής και καλεσμένος στην τελευταία εκδήλωση του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κατερίνης για το 2016-2017, την Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017 με το …προκλητικό Θέμα «Γάμος…Απόλαυση ή Μαρτύριο»? Ο π.Ανδρέας με τον γλαφυρό του τρόπο θα παρουσιάσει στους φίλους της Σχολής Γονέων τα προβλήματα στον γάμο που κλονίζεται ο οποίος μπορεί να είναι μαρτύριο ή πραγματική ευτυχία. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης (ΕΚΑΒΗ) στις 19:00 και για πρώτη φορά θα διασυνδεθούν και οι δύο αίθουσες για την εξυπηρέτηση των φίλων του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κατερίνης.  Στην έναρξη της εκδήλωσης θα ακουστούν τραγούδια από τον Λαογραφικό Μορφωτικό Σύλλογο Νεοκαισάρειας  «Ο Πόντος» υπο την διέθυνση του μαέστρου κ.Νίκου Πατρή.
 

Βιογραφικό

Ο π. Ανδρέας Κονάνος γεννήθηκε στο Μόναχο το 1970. Κατάγεται από τα Ιωάννινα, έζησε στο Μόναχο κι απ' το 1977 στην Αθήνα. Τελείωσε το κλασικό Λύκειο στο Περιστέρι και σπούδασε Θεολογία στην Αθήνα. Εκτός από κληρικός είναι καθηγητής σε Λύκειο & Σύμβουλος διατροφής.  Ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος τον χειροτόνησε διάκονο το 1999 και το 2000 Πρεσβύτερο κι Αρχιμανδρίτη. Ανέλαβε στην
ενορία του φοιτητικές συναντήσεις, αγρυπνίες, ομιλίες, καθώς και διαλέξεις σε σχολές γονέων και πνευματικά κέντρα της Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Το 2006 άρχισε την εκπομπή "Αθέατα Περάσματα" στο Ραδιοφωνικό Σταθμό της Πειραϊκής Εκκλησίας. Αυτό έγινε αφορμή να δεχτεί προσκλήσεις για ομιλίες σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, της Κύπρου και της Αμερικής. Η επαφή του με τα Ιεροσόλυμα, το Άγιον Όρος και με γέροντες εντός κι εκτός αυτού, αποτελούν πηγή δύναμης στη ζωή του. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται & με θέματα Υγείας και Διατροφής για άτομα που επιθυμούν να χάσουν βάρος. Στην Σχολή Γονέων – Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης ήρθε τρείς φορές.

π.Ανδρέας Κονάνος Ανοικτό Πανεπιστήμειο Εκάβη Σχολή Γονέων

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top