Παρασκευή 25 Μάιος 2018 16:07      

Σχολή Γονέων: Προβολή ομιλίας του καθηγητή Χ. Γιανναρά

      «Η Ελλάδα σήμερα: Κρίση ή παρακμή;» ήταν το θέμα της  ομιλίας στη Σχολή Γονέων, που όμως δεν πραγματοποιήθηκε για λόγους ασθενείας του κ. Χρήστου Γιάνναρα, Ομότιμου Καθηγητή Πανεπιστημίου και Δρ. Φιλοσοφίας και Θεολογίας. Ωστόσο, προβλήθηκε παλαιότερη ομιλία του που έλαβε χώρα στη Σχολή Γονέων στις 26-11-2012 με θέμα: «Η καταστροφή ως ευκαιρία».

      Στην έναρξη της εκδήλωσης η Δημοτική Χορωδία Λιτοχώρου «Ιωάννης Σακελλαρίδης» υπό την διεύθυνση του μαέστρου Ευθύμιου Μαυρίδη τραγούδησε κομμάτια των συνθετών Θεοδωράκη, Χατζηδάκη κα Μαρκόπουλου. Στο πιάνο συνόδεψε τη χορωδία η κ. Χρύσα Γιαννικώτσιου, ενώ εξαιρετικές ήταν οι ερμηνείες του κ. Ιωάννη Χαρίση στο τραγούδι «Της δικαιοσύνης ήλιε νοητέ» του Θεοδωράκη και του κ. Νικόλαου Φαρμάκη στο παραδοσιακό τραγούδι του Λιτοχώρου «Ανέβηκα στον Όλυμπο» με την συνοδεία στο λαούτο του κ. Γιώργου Στοφορίδη.

      Στην συνέχεια προβλήθηκε η ομιλία του κ. Γιανναρά «Η καταστροφή ως ευκαιρία» η οποία ήταν τόσο επίκαιρη και καθήλωσε τους φίλους της Σχολής Γονέων Κατερίνης

      Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Διονυσίου π. Μάξιμος Κυρίτσης, ο κ. Παπαζήσης ως εκπρόσωπος Δημάρχου και Δημοτικός Σύμβουλος  ο αντιστράτηγος ε.α. κ. Χαλκίδης και πλήθος κόσμου.

      Η επόμενη ομιλία της Σχολής Γονέων είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα  28-11-2016 με ομιλητή τον κ. Άγγελο Συρίγο, Δρ. Νομικής και Επίκουρο Καθηγητή Διεθνούς Δικαίου με θέμα: «Οι εξελίξεις στην Τουρκία μετά το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 2016 και πώς μας επηρεάζουν;»

Ομιλία Ιωάννης Σακελλαριδης Χρήστος Γιανναράς Φιλοσοφία Θεολογία Σχολή Γονέων Η καταστροφή ως ευκαιρία Ιεράς Μονής Αγίου Διονυσίου π. Μάξιμος Κυρίτσης

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top