Δευτέρα 1 Ιουν 2020 22:16      

Σήμερα το άναμμα του Δέντρου των Ευχών στο Αιγίνιο

Λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα και τον ερχομό του νέου έτους ο Δήμος Πύδνας-Κολινδρού σε συνεργασία με τους φορείς του Αιγινίου διοργανώνει για 4η συνεχόμενη χρονιά τις καθιερωμένες Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην "Αυλή του Αη Βασίλη".

Από το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015 έως την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, το πάρκο του Αγίου Αθανασίου στο Αιγίνιο, στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του, θα φιλοξενήσει μια σειρά εκδηλώσεων με αφορμή τις Άγιες και γιορτινές μέρες που έρχονται.

Ο Δήμος Πύδνας-Κολινδρού σε συνεργασία με τη Φιλαρμονική Αιγινίου, σας προσκαλεί στην καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Δημοτικής Ενότητας Αιγινίου "Τα σύμπαντα γιορτάζουν", το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου και ώρα 6:30 μ.μ. στο Πάρκο του Αγ. Αθανασίου.

Το άναμμα του Δέντρου των Ευχών θα σημάνει και την έναρξη των παράλληλων εορταστικών εκδηλώσεων στην "Αυλή του Αη Βασίλη".

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
 

Δήμος Πύδνας-Κολινδρού Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις Αιγίνιο Αυλή του Αη Βασίλη Πάρκο του Αγίου Αθανασίου Φιλαρμονική Αιγινίου Τα σύμπαντα γιορτάζουν Δέντρο των Ευχών Χριστούγεννα
Scroll to Top