Κυριακή 25 Αυγ 2019 5:32      

Σήμερα η Master της γιόγκα Σουάμι Σιβαμούρτι Σαρασουάτι

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας ένα όμορφο γεγονός που θα συμβεί στην πόλη της Κατερίνης.

Η Σουάμι Σιβαμούρτι Σαρασουάτι, Master της γιόγκα (Yoga Acharya), περιοδεύοντας σε όλη την Ελλάδα, θα δώσει μία δημόσια ομιλία την Δευτέρα, 3 Απριλίου 2017, στο Δημοτικό Συνεδριακό Κέντρο «ΕΚΑΒΗ», ώρα 19:00-21:00.  Η ομιλία έχει θέμα «Γιόγκα : Η Επιστήμη Της Ζωής» και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η Σουάμι Σιβαμούρτι Σαρασουάτι είναι διδάσκαλος της γιογκικής επιστήμης. Το 1977 ίδρυσε το Κέντρο Γιόγκα  (Σατυανάντασραμ Ελλάδος) και από τότε ταξιδεύει αδιάκοπα σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό για να διαδώσει το μήνυμα του πνευματικού της δασκάλου, Σουάμι Σατυανάντα Σαρασουάτι, στους ανθρώπους όλων των χωρών, φυλών, θρησκειών και πολιτισμών. Το 1993, αναγνωρίστηκε ως Γιόγκα Ατσάρυα (Master of Yoga) από την IYFM (International Yogic Fellowship Movement). Είναι επίσης διοικητικό μέλος της SYAE (Satyananda Yoga Academy Europe). Το 2014 δημιούργησε την Πανελλήνια Ένωση Εισηγητών γιόγκα που έχουν εκπαιδευτεί στο σύστημα Σατυανάντα (HAISY).

Το 1984 ο Σουάμι Σατυανάντα έδωσε δημόσιες ομιλίες σε 14 πόλεις της Ελλάδας, μεταξύ των οποίων ήταν και η πόλη της Κατερίνης, με στόχο την διάδοση της γιόγκα, που έκτοτε έγινε γνωστή σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Το 2017, με την ευκαιρία του εορτασμού των 40 χρόνων Σατυανάντα Γιόγκα στην Ελλάδα, η Σουάμι Σιβαμούρτι, ακολουθώντας τα βήματα του δασκάλου της, θα περιοδεύσει στις ίδιες πόλεις, δίνοντας διαλέξεις για την επιστήμη της γιόγκα και τις συστηματικές τεχνικές της, που συμβάλλουν στην καλή υγεία και την βελτίωση της καθημερινής μας ζωής σε όλα τα επίπεδα.

Η Σουάμι Σιβαμούρτι Σαρασουάτι θα μοιραστεί μαζί μας την εμπειρία για το τί πραγματικά είναι η επιστήμη της γιόγκα και πώς μπορεί να μας βοηθήσει να αποκτήσουμε και να διατηρήσουμε σωματική, νοητική και συναισθηματική ισορροπία  και υγεία. Θα ήταν χαρά μας να βρεθούμε όλοι μαζί σε αυτό το γεγονός, για να μάθουμε πώς οι γιογκικές τεχνικές μειώνουν την ένταση και το άγχος και αναπτύσσουν την θετικότητα, την ζωτικότητα και την ευεξία.  
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες :
Website:     www.satyanandayoga.gr
Τηλέφωνα :    6956-481231, 697-2096275,
210 6644189 (Δευτ-Παρ.09:00-17:00)
Facebook:    Satyanandashram Hellas Center of Yoga
Email:         yoga.science.of.life@satyanandayoga.gr

Από την ομάδα
“Yoga Science of Life”

 

Σουάμι Σιβαμούρτι Σαρασουάτι. ΕΚΑΒΗ γιόγκα

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top