Κυριακή 24 Φεβ 2019 7:03      

Σήμερα Τετάρτη 26 Ιουλίου στις 18:00 στο Α΄ ΔΑΚ

Ξεκινάει σήμερα την προετοιμασία του ο Πιερικός ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Η επίσημη έναρξη θα γίνει στις 18:00 στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης(γήπεδο Πιερικού) και είναι ανοικτή  στους φιλάθλους προκειμένου να γνωρίσουν απο κοντά τα νέα αποκτήματα της ομάδας, αλλά και στηρίξουν την προσπάθεια που κάνει φέτος η ιστορική ομάδα προκειμένου να παίξει καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο και να επανέλθει στο γκρουπ των ισχυρών του ποδοσφαίρου.

Σήμερα με τις ευχές όλων των απανταχού Πιεριέων ο Πιερικός που στηρίζεται σε γηγενείς παίκτες αναμένεται να ξεκινήσει μετον καλύτερο τρόπο την νέα αγωνιστική περίοδο 2-17-2018 και τα χαμόγελα όλων να δώσουν την απαραίτητη δυναμική ώστε να ξυπνήσει επιτέλους ο "κοιμώμενος" γίγαντας του επαρχιακού ποδοσφαίρου.

Υπάρχει αισιοδοξία, υπάρχει εμπειρία, υπάρχει πίστη απο πλευράς διοίκησης,τεχνικού τιμ και παικτών για μια πετυχημένη χρονιά  και καλούνται οι φίλαθλοι να έρθουν φέτος κοντά στην ομάδα και να της δώσουν ώθηση στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής που είναι "ποδοσφαιρικά μικρό" για το μέγεθος και την ιστορία του Πιερικού μας.    

 

Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης Έναρξη προετοιμασίας Πιερικός

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top