Δευτέρα 25 Ιαν 2021 0:10      

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

Σκύλος κακοποιήθηκε σεξουαλικά με αντικείμενο 

 Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΤΗΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ 

Σοκ έχει προκαλέσει στους κατοίκους της νότιας Πιερίας και συγκεκριμένα σε Πλαταμώνα και Παντελεήμονα η είδηση της σεξουαλικής κακοποίησης σκύλου. Ο  Ζίκος, έτσι τον έχουν βαφτίσει κάτοικοι της περιοχής, βρέθηκε στην παραλία του Παντελεήμονα, σε άσχημη κατάσταση και μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο όπου διαπίστωσε την κακοποίηση του ζώου. Το περιστατικό γνωστοποίησε ο κ. Παναγιώτης Κωτούλας στο προσωπικό του προφίλ στα social media. Σε ανακοίνωση της η Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Δράση Εθελοντών Δίου Ολύμπου  «Ο Περίτας», που ανάρτησε στη σελίδα της στο facebook,  ζητά την βοήθεια των πολιτών προκειμένου να εντοπιστεί ο άνθρωπος που κακοποίησε το ζώο

Η ανάρτηση της φιλοζωικής -περιβαλλοντικής δράσης εθελοντών

«Δυστυχώς δεν έχουμε λόγια για άλλη μια φορά ο άνθρωπος έδειξε ότι είναι το χειρότερο είδος στο πλανήτη .Ενημερωθήκαμε για άλλο ένα άσχημο συμβάν πού έγινε στην παράλια Παντελεήμονα Πιερίας .Ο Ζίκο όπως τον γνωρίζεται οι περισσότεροι βρέθηκε σε άσχημη κατάσταση. Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες αλλά ο κτηνίατρος μας είπε ότι ήταν τραυματισμένος στον πρωκτό σαν να μπήκε κάποιο αντικείμενο με τη βία με πιο απλά λόγια ότι τον κακοποίησαν σεξουαλικά. Έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες στην αστυνομία αλλά εμείς ζητάμε και την δική σας βοήθεια!!!Αν κάποιος είδε η γνωρίζει κάτι μπορεί να στείλει μήνυμα στην σελίδα»

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της Δικαιοσύνης.

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο αντιδήμαρχος Δίου Ολύμπου κ. Γιώργος Καραλής, αρμόδιος για θέματα αδέσποτων ζώων, καταδικάζοντας κατηγορηματικά  κάθε μορφή κακοποίησης ζώου.

Η ανακοίνωση του αντιδημάρχου

«Σε σχέση με το σημερινό γεγονός που αφορά την κακοποίηση ζώου στην Παραλία Παντελεήμονα και με αφορμή την επιβεβαίωση του κτηνιάτρου, θέλω να δηλώσω δημόσια πως ο Δήμος μας, όπως εξάλλου κι ο οποιοσδήποτε νοήμων άνθρωπος καταδικάζει κατηγορηματικά κάθε μορφής κακοποίησης ζώου. Έχει ξεκινήσει ήδη η διαδικασία για την διερεύνηση της υπόθεσης και την απόδοση των ευθυνών.  Παρακαλώ οποίος γνωρίζει οτιδήποτε για το συγκεκριμένο ή παρόμοιο συμβάν να ενημερώσει το Α.Τ. Δίου - Ολύμπου, την  Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Δράση Εθελοντών Δίου-Ολύμπου "ο Περίτας", τον Δήμο ή εμένα προσωπικά».

Κακοποίηση σκύλου

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top