Σάββατο 11 Ιουλ 2020 23:19      

Το Σωματείο Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας, όπως αυτή υλοποιήθηκε στις 14 Ιανουαρίου 2018 στην αίθουσα εκδηλώσεων του κέντρου ΥΑΚΙΝΘΟΣ στην Παραλία Κατερίνης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι των τοπικών φορέων του Νομού μας : η Βουλεύτρια Πιερίας κ. Σκούφα, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ. Μαυρίδου, εκπρόσωπος του Βουλευτή Πιερίας κ. Κουκοδήμου, ο αναπληρωτής Δημάρχου κ. Παπαζήσης με την Αντιδήμαρχο κ. Μακρίδου, ο Προϊστάμενος ΟΑΕΕ Πιερίας κ. Αθανασιάδης, οι Αντιπρόεδροι του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Βελώνη και κ. Πεΐδης, η πρώην Βουλευτής Πιερίας κ. Μάνη και εκπρόσωποι του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Κατερίνης και της Ένωσης Συνταξιούχων Εμπόρων Πιερίας. Επίσης, παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. κ. Τάτσης Παντελής καθώς και αντιπροσωπείες των Σωματείων Συνταξιούχων O.A.E.E. όμορων Νομών της Θεσσαλονίκης, Λάρισας, Βεροίας, Νάουσας, Γιαννιτσών και Εδέσσης.

Όλοι οι ανωτέρω απεύθυναν σύντομους χαιρετισμούς με την έναρξη της εκδήλωσης, υποσχόμενοι ότι θα είναι στο πλευρό του Σωματείου και των μελών του στα πλαίσια των καθηκόντων, αρμοδιοτήτων και δυνατοτήτων τους.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου κ. Κουτσής Δημήτριος και το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαρίστησαν τους εκπροσώπους του Νομού μας, τους εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας και των Σωματείων Συνταξιούχων αλλά και όλα τα μέλη του Σωματείου για την παρουσία τους στην εκδήλωση και για τη χρόνια στήριξή τους σε όλες τις δραστηριότητες του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Κατά την ομιλία του ο Πρόεδρος επιγραμματικά αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι συνταξιούχοι του κλάδου μας καθώς και στις ενέργειες του Σωματείου για τη στήριξή τους. Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην έναρξη λειτουργίας τεσσάρων νέων Κέντρων Υγείας στο κέντρο της πόλης μας από το Νοσοκομείο Κατερίνης το αμέσως επόμενο διάστημα, ένα πάγιο αίτημα του Σωματείου Συνταξιούχων για την εξυπηρέτηση και την άμεση πρόσβαση των συνταξιούχων, αλλά και στον προγραμματισμό Κέντρου Αποκαταστάσεως ενώ ευχαρίστησε ιδιαιτέρως την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ. Μαυρίδου και το Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Χατζηχριστοδούλου για τη χρόνια στήριξή τους σε όλες τις δραστηριότητες του Σωματείου.

Η γιορταστική εκδήλωση συνεχίστηκε με άφθονο φαγοπότι, χορό, κέφι και ξεφάντωμα.

Σωματείο Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας Κοπή πίτας

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top