Σάββατο 23 Ιαν 2021 10:24      

Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Πιερίας: "Όλοι στο συλλαλητήριο σήμερα για τη Μακεδονία"

Ως Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ν. Πιερίας, ενώνουμε τη φωνή μας με τους πολίτες και φορείς της πόλης μας και όλοι μαζί καλούμε την Ελληνική Κυβέρνηση, έστω και την ύστατη αυτή στιγμή, να αναθεωρήσει τη στάση της. Να πεί ΟΧΙ στη μυστική διπλωματία, ΟΧΙ στις αλυτρωτικές βλέψεις από όπου και αν εκδηλώνονται, ΟΧΙ στις μονόπλευρες υποχωρήσεις στα εθνικά μας θέματα και τις «υπόγειες» μεθοδεύσεις που θίγουν τα εθνικά μας συμφέροντα.

Την καλούμε να σταματήσει να συκοφαντεί τους Έλληνες πολίτες και να υποβαθμίζει τις διαδηλώσεις που διοργανώνονται από σύσσωμο την Ελληνικό λαό εκφράζοντας την υγιή αντίδρασή του στη μυστική διπλωματία παραχώρησης της ιστορίας και του ονόματος της Μακεδονίας μας, ερήμην των κομμάτων και των πολιτών.

Ακόμη και οι απλοί πολίτες γνωρίζουν ότι με τη διοργάνωση των συλλαλητηρίων θα έπρεπε να ισχυροποιήσει την επιχειρηματολογία της, βάζοντας την τεράστια δυναμική του κόσμου, ώστε να εξασφαλίσει περισσότερα στη διαπραγμάτευση. Εξάλλου, οι Έλληνες, δεν διεκδικούμε τίποτα περισσότερο από την προάσπιση των εθνικών μας δικαίων και της ιστορικής αλήθειας που είναι αδιαμφισβήτητα.

Εμείς όμως, σήμερα Τετάρτη και ώρα 19.30 στην Πλατεία Ελευθερίας της πόλης μας, ως Έλληνες πολίτες θα δώσουμε όλοι μαζί για ακόμη μια φορά και για όσες ακόμη χρειαστεί ένα βροντερό παρόν και θα στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα προς όλους ότι δε δεχόμαστε παιχνίδια με τη Μακεδονία μας.

Απαιτούμε από την ελληνική Κυβέρνηση να διαφυλάξει με κάθε κόστος την αλήθεια και την ιστορία της Μακεδονίας μας.

Συλλαλητήριο Κάλεσμα Πορεία Σκοπιανό Ονομασία Μακεδονία Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ν. Πιερίας

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top