Τετάρτη 21 Οκτ 2020 9:42      

«ST»: Το κομμωτήριο όπου οι δύο ειδικοί Σταύρος και Ζωή δημιουργούν καθημερινά!

Στη συμβολή των οδών Κανάρη και Βότση στεγάζεται το κομμωτήριο «ST», Hair & Nails όπου οι professional  Σταύρος και η Ζωή δημιουργούν καθημερινά. 

Η μόδα εδώ  ακολουθεί τους κανόνες της ατομικότητας. Είμαστε με τη μόδα αλλά προέχει η προσωπικότητα της κάθε πελάτισσας, του κάθε πελάτη μας λένε οι δύο ειδικοί.  

Ακόμα μας αναφέρουν:

Η ανανέωση είναι απαραίτητη για να υποστηρίξει το προφίλ μιας γυναίκας και για το 2018 τα βασικά χαρακτηριστικά που επικρατούν, είναι  ότι ο όγκος επιστρέφει στις ρίζες, ενώ αντίστοιχα οι άκρες αδειάζουν, είναι πιο φιλαριστές. Το καρέ παραμένει top επιλογή, καθώς επίσης και οι μακριές αφέλειες, οι οποίες ήρθαν για να μείνουν και πραγματικά είναι πολύ χαριτωμένες. Τα μακριά μαλλιά είναι πιο φιλαριστά, ενώ αυτά που είναι σε μεσαίο μήκος διατηρούν αυστηρό μάκρος και αραιωμένες άκρες. Δυνατή πρόταση είναι και το pixie κούρεμα για το 2018, το οποίο είναι μακρύ και όχι ανδρόγυνο και έχει όγκο στις ρίζες του.

Αφεθείτε την περιποίηση του Σταύρου και της Ζωής που σας προτείνουν:

  • Καρέ ως την γραμμή του σαγονιού
  • Αφήστε την φαντασία σας να δουλέψει και κάντε το καρέ κούρεμα εντυπωσιακό και ανάλαφρο! Ξεφύγετε από το κλασικό ίσιο καρέ και προτιμήστε το ασύμμετρο το οποίο τονίζει ιδιαίτερα ένα πρόσωπο με γωνίες. Για ένα πιο ρομαντικό στυλ τολμήστε τις αφέλειες, έτσι το κούρεμά σας θα φαίνεται και μοδάτο και σέξι! Δύο εντυπωσιακά χτενίσματα για καρέ κούρεμα ως την γραμμή του σαγονιού είναι η χωρίστρα στην μέση με διάσπαρτες, ελαφριές μπούκλες που θα τονίσουν την παιχνιδιάρικη μεριά του εαυτού σας και η χωρίστρα στο πλάι με κυματισμούς για ένα πιο ρετρό στυλ που θα κερδίσει τις εντυπώσεις και φέτος.
  • Καρέ μέχρι τους ώμους
  • Κόψτε τα μαλλιά σας σε ένα ανάλαφρο καρέ μέχρι τους ώμους κάνοντας μια αλλαγή χωρίς μεγάλο ρίσκο. Τονίστε την γλύκα του προσώπου σας και δείξτε νεότερη ειδικά με ένα επιμελώς ατημέλητο μακρύ καρέ.

 

 

Πολύ κοντά μαλλιά
Για ακόμα μια χρονιά τα πολύ κοντά μαλλιά παραμένουν στη μόδα δίνοντας ένα ξεχωριστό ύφος στις γυναίκες που θα το προτιμήσουν. Φαίνεται πως το πολύ κοντό μαλλί αντιπροσωπεύει κυρίως τολμηρές γυναίκες και γεμάτες αυτοπεποίθηση. Αν είστε έτοιμες να υποστηρίξετε το συγκεκριμένο κούρεμα, χαρείτε το και το 2019 ακολουθώντας την τάση της εποχής για ακόμα μία φορά! Είτε προτιμήσετε ένα αυστηρό στυλ είτε ένα πιο παιχνιδιάρικο κοντό, το μόνο σίγουρο είναι πως τα πολύ κοντά μαλλιά διαθέτουν την ικανότητα να σας κάνουν στο λεπτό μυστηριώδη και σέξι.

Μακριά μαλλιά
Λατρεύετε τα μακριά μαλλιά και έχετε αφιερώσει χρόνια για να αποκτήσετε το μήκος που επιθυμείτε; Διατηρήστε τα μακριά μαλλιά σας που όπως φαίνεται πάντα θα μαγεύουν και δώστε σημασία απλά σε κάποιες μικρές αλλαγές ώστε να ξεφύγετε από το μονότονο μακρύ. Δώστε χάρη στα μαλλιά σας και αφήστε τα ελεύθερα κάνοντας τους γύρω να σας προσέξουν. 

PIGMENTS ένταση στο χρώμα 

Και επειδή η τεχνολογία είναι με το μέρος της γυναίκας  ο Σταύρος και η Ζωή  προσφέρουν στις πελάτισσες τους κάτι πρωτοποριακό.

Με τη μέθοδο PIGMENTS  δίνουν άλλη αίσθηση στα βαμμένα μαλλιά με 63% περισσότερη λάμψη, σε σχέση με τις απλές βαφές μαλλιών!  Έως και 3 φορές μεγαλύτερη ένταση χρώματος , δύο φορές περισσότερη ανθεκτικότητα στο ξεθώριασμα:

  • Εντυπωσιακή λάμψη
  • Εξαιρετική ένταση χρώματος
  • Απόλυτη κάλυψη των λευκών
  • Διάρκεια χρώματος
  • Ομοιόμορφο χρώμα
  • Υγιή όψη των μαλλιών

Δεν έχετε παρά να το δοκιμάσετε!

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιλογές Μόδα

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top