Δευτέρα 24 Φεβ 2020 23:37      

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του Πιερικού για το πρωτάθλημα

Λιγότερες απο 20 μέρες έμειναν για την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής και ο Πιερικός μπήκε για τα καλά στην τελική φάση της προετοιμασίας του.

Το παιχνίδι του Κυπέλλου δεν έβγαλε απο τα πλάνα την τεχνική ηγεσία που έδωσε βαρύτητα στην συνέχιση του επίπονου προγράμματος της προετοιμασίας, μιας και θέλει απο την ερχόμενη εβδομάδα να ξεκινήσει την προσαρμογή των παικτών στο αγωνιστικό μέρος.

Έτσι κλείστηκε ένα πολύ γερό φιλικό παιχνίδι με τον Μακεδονικό Θεσσαλονίκης, με τις δύο ομάδες πέρυσι να είναι στον 2ο όμιλο.

Θα δοθεί ένα δυνατό φιλικό για εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων για τους δύο προπονητές που θέλουν σε αυτήν την φάση να δούνε σε τι κατάσταση είναι όλοι οι παίκτες τους και ανάλογα να προχωρήσουν στην συνέχεια σε τεχνικές κινήσεις που θα διορθώσουν τα κακώς κέιμενα που πιθανόν θα εντοπίσουν στο μεταξύ τους φιλικό.

Ο Πιερικός σίγουρα μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα είναι αγωνιστικά πανέτοιμος και αυτό το συμπεραίνουμε απο την μέχρι τώρα παρουσία του Λεωνίδα Μπίλη του έμπειρου τεχνικού της Κατερινιώτικης ομάδος που "γνωρίζει" πολύ καλά απο την εν γένει διαδικασία που πρέπει να "διανυθεί" στον τομέα της προετοιμασίας, ώστε όλα να κυλήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η Διοίκηση του Πιερικού "φόρτωσε" το ρόστερ με γηγενείς παίκτες και έδωσε βαρύτητα στο νέο αίμα της Πιερίας κάνοντας σταθερά βήματα για την δημιουργία μιας ομάδας που θα βαδίσει πάνω στο ντόπιο στοιχείο με "κάποιες" προσθήκες έτοιμων παικτών απο τα πέριξ.

Το προπονητικό τιμ απο την ερχόμενη εβδομάδα θα στραφεί στο αγωνιστικό μοντάρισμα της ομάδος, αν και όπως μέχρι τώρα "είδαμε" δίνει ευκαιρίες σε όλους προκειμένου να έχει πλήρη εικόνα και να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα.

Το νεαρό της ηλικίας δεν αποτελεί πανάκεια για κανέναν μιας και χωρίς σκληρή δουλειά δεν πρόκειται κανείς να προχωρήσει παικτικά όσο και μεγάλο ταλέντο και αν είναι.

Υπάρχει όρεξη, υπάρχει ποιότητα, υπάρχει ταλέντο και σίγουρα θα δούμε φέτος καλό ποδόσφαιρο απο τα δικά μας παιδιά που "μπορούν" να ανταπεξέλθουν με αξιώσεις την κατηγορία και με το παραπάνω.

Χρειάζεται όμως και η αμέριστη συμπαράσταση των φιλάθλων που καλούνται να στηρίξουν τα νέα παιδιά απο την Πιερία και να τα βοηθήσουν στα παιχνίδια και όχι μόνον. 

Πιερικός

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top