Σάββατο 26 Σεπ 2020 17:42      

Στις 19 Απριλίου η απόφαση για την επιστροφή των 6 βαθμών

Συνεχίζεται το σίριαλ της εκδίκασης της απόφασης για την επιστροφή των έξι βαθμών που κακώς αφαιρέθηκαν από τον Πιερικό και δόθηκαν-επιστράφηκαν κανονικά στον ΟΦΗ και στην Νίκη Βόλου που ήταν ίδιες περιπτώσεις με την ομάδα της Κατερίνης μιας και λόγω της παραταιταμένης απεργίας των Δικηγόρων πάει πίσω η εκδίκαση για τις 19 Απριλίου.

Έτσι μέχρι τότε η ομάδα του Πιερικού θα έχει δώσει τέσσερα παιχνίδια για το πρωτάθλημα που θα θέλει μόλις τρεις αγωνιστικές για να πέσει η φετινή αυλαία.
Είναι απορίας άξιο το γεγονός ότι μια απλή απόφαση που ήδη στηρίζεται στο δεδικασμένο της απαλλαγής του ΟΦΗ και της Νίκης Βόλου, παρατείνεται άδικα προς το τέλος της χρονιάς με αποτέλεσμα όλες οι ομάδες του 2ου ομίλου να έχουν κάθε λόγο να πιέζουν για το αντίθετο αποτέλεσμα που επιδιώκει η ομάδα της Κατερίνης.

Στο αγωνιστικό μέρος ο Πιερικός προετοιμάζεται για το ντέρμπι της Κυριακής που θα γίνει στο Αιγίνιο, με τον φιλόδοξο Αιγινιακό.
Χθες έγινε κανονικά το πρόγραμμα της προετοιμασίας και δεν έλαβαν μέρος ο Πέεφ που γεμίζει τις μπαταρίες του, ο Κατσιαμήτας που θα επιστρέψει σε δέκα μέρες λόγω της θλάσης που υπέστη στο παιχνίδι με τον Πύρασο και ο Δαδάκος για προληπτικούς λόγους.

Σήμερα θα γίνει πιθανότατα η προπόνηση στο γήπεδο της Μαρτίου και θα περιλαμβάνει στοιχεία τακτικής.

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Γ' Εθνική Πιερικός Επιστροφή βαθμών Απεργία Δικηγόρων Ντέρμπι
Scroll to Top