Δευτέρα 23 Νοε 2020 18:07      

Στις 80 επιχειρήσεις μέχρι τώρα οι συμμετοχές στην 8η Εμποροβιοτεχνική έκθεση Πιερίας

Στους στόχους που έχουν τεθεί στην  8η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας,  αναφέρθηκαν οι διοργανωτές, σε συνέντευξη τύπου. Η έκθεση διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Πιερίας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και το Δήμο Κατερίνης, υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, και αποτελεί πλέον ένα σημαντικό οικονομικό και εμπορικό θεσμό.

Η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας 

Όπως ανέφερε η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου η έκθεση έχει ξεφύγει από τα όρια της  Πιερίας, και αποτελεί μια   μεγάλη έκθεση της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Κάθε χρόνο ευδοκιμεί ακόμη περισσότερο, αφού αφορά  μια περιοχή, όπως τόνισε, που έχει να επιδείξει πάρα πολλά. Η κα Μαυρίδου ευχαρίστησε το  Επιμελητήριο και τον δήμο Κατερίνης,  για την πρόσκληση και την συνδιοργάνωση, και κάλεσε τον  κόσμο να επισκεφτεί την  έκθεση.

Ο δήμαρχος Κατερίνης 

 Από την πλευρά του ο δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, χαρακτήρισε την έκθεση ως ένα σημαντικό  γεγονός που  έχει καθιερωθεί πλέον, και πρόσθεσε πως τέτοιου  είδους δράσεις είναι  τα αντίδοτα στην κρίση

Σήμερα είναι ένα  γεγονός που έχει πολυεπίπεδη δράση, επεσήμανε ο δήμαρχος και υπογράμμισε ότι ο ρόλος τους  δεν είναι εμπορικός είναι να βοηθήσουν και φέτος ‘ώστε να υπάρχει μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία.

Ο πρόεδρος του Επιμελητήριου 

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, τόνισε ότι στόχος της έκθεσης είναι η προβολή και προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών, δημιουργώντας όλες τις προϋποθέσεις για τη δημιουργία νέων επωφελών συνεργασιών και συμφωνιών για τις επιχειρήσεις. Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή 80 επιχειρήσεις από την Πιερία και όμορους νομούς, ενώ 10 σπιτάκια που θα δοθούν από τον δήμο Κατερίνης θα δημιουργήσουν μια εορταστική ατμόσφαιρα.  

Όπως ανέφερε ο κ. Χατζηχριστοδούλου, οι καιροί είναι ιδιαίτερα δύσκολοι. Είναι χαρακτηριστικό ότι έχουν ήδη αναβληθεί πάνω από έξι εκθέσεις γιατί δεν μπόρεσαν να συμπληρώσουν τον απαιτούμενο αριθμό συμμετοχών. Τέλος εξέφρασε την πεποίθηση ότι σύντομα η έκθεση θα φιλοξενείται  σε στεγασμένο χώρο και αυτό  θα δώσει άλλη δυναμική μετά τη ΔΕΘ , ως μια μεγάλη έκθεση κεντρικής Μακεδονίας στην Πιερία

Η 8η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας –  Κεντρικής Μακεδονίας θα ανοίξει τις πύλες της στις 29 Σεπτεμβρίου έως 4 Οκτώβριου ,στον Εκθεσιακό χώρο του Δήμου Κατερίνης, στον οικισμό Ανδρομάχης.

 

 

8η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας Επιμελητήριο Πιερίας Περιφερειακή Ενότητα Πιερία

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top