Κυριακή 25 Αυγ 2019 1:24      

Στις κάλπες χθες οι διπλωματούχοι μηχανικοί σε όλη τη χώρα

Στις κάλπες προσήλθαν χθες  102.000 μηχανικοί, για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Από το πρωί είχε αρχίσει  η διαδικασία στην Κατερίνη  όπου περισσότεροι από 600 μηχανικοί κλήθηκαν να ψηφίσουν, όπως και σε άλλες 60 πόλεις της Ελλάδας. Η διαδικασία κύλησε ομαλά αλλά η μεγάλη προσέλευση οδήγησε στην παράταξη της κάλπης στην Κατερίνη.

Ο πρόεδρος του ΤΕΕ, Γιώργος Στασινός, είχε ζητήσει από τους μηχανικούς να ενισχύσουν με τη δύναμη της ψήφου τους το Επιμελητήριο επιλέγοντας, ανεξαρτήτως παράταξης, τους καλύτερους.

Δικαίωμα ψήφου είχαν  φέτος 102.725 διπλωματούχοι μηχανικοί, καθώς το Επιμελητήριο αποτελεί το μεγαλύτερο επιστημονικό φορέα της χώρας, γεγονός έδωσε  στις εκλογές αυτές ιδιαίτερη σημασία.

Έξι παρατάξεις και 14 υποψήφιοι, διεκδικούν την ψήφο των Μηχανικών της Πιερίας για το Νομαρχιακό Τμήμα του ΤΕΕ Κεντρικής Μακεδονίας

Πέντε κάλπες στήθηκαν, όπου οι διπλωματούχοι μηχανικοί, ψήφισαν  τα μέλη της αντιπροσωπείας του ΤΕΕ, τις Επιστημονικές Επιτροπές Ειδικοτήτων των μελών του ΤΕΕ, τα μέλη του Ανωτάτου Πειθαρχικού Συμβουλίου μελών του ΤΕΕ , τα μέλη του Πειθαρχικού Συμβουλίου που εδρεύουν στην έδρα κάθε Περιφερειακού Τμήματος του Τ.Ε.Ε., καθώς και τα μέλη της Αντιπροσωπείας κάθε Περιφερειακού Τμήματος

 

Κάλπες διπλωματούχοι μηχανικοί χώρα ψηφίζω Επιστημονικές Επιτροπές Ειδικοτήτων ΤΕΕ Μέλη Πειθαρχικό συμβούλιο

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top