Πέμπτη 24 Μάιος 2018 22:14      

Στο κτίριο της Εφορίας: Άνοιξαν τα νέα γραφεία του ΚΕΑ Κατερίνης

Τα εγκαίνια των νέων γραφείων  του  ΚΕΑ Κατερίνης – Κοινοπραξία Αγροτικών Συνεταιρισμών  « Όλυμπος – Πιέρια»  πραγματοποιήθηκαν χθες το πρωί.
Το ΚΕΑ Κατερίνης είναι πιστοποιημένος φορέας υποβολής δηλώσεων ΟΣΔΕ από το 2014, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΚΕΑ κ. Διονύσης Φόλιος,  και  ενημερώνει την αγροτική κοινωνία της Πιερίας πάντα με την ίδια ποιότητα παροχής υπηρεσιών και με τη σίγουρη συνεργασία και υποστήριξη του GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ.
Η αναδιοργάνωση έχει ως στόχο την συνεχή εξυπηρέτηση του αγροτικού κοινού της περιοχής και επιτακτική ενημέρωση των πιθανών αλλαγών στις δηλώσεις ΟΣΔΕ και Προγράμματα Αγροτικής Ανάπτυξης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος Κατερίνης Δημήτρης Ντούρος,  πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Βροντούς Γιώργος Νατσιός, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, ο επιστημονικός συνεργάτης της Π.Ε Πιερίας Δημήτρης Ρουκάς, ο οικονομολόγος  Φώντας Μπαραλιάκος, εκπρόσωποι αγροτικών φορέων και συλλόγων.

Στους σύντομους χαιρετισμούς που έκαναν ο αντιδήμαρχος κ. Ντούρος, ο κ. Νατσιός και ο πρόεδρος του Αγροτικού συλλόγου  Θεσσαλονίκης, αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων στην αναγκαιότητα επίλυσης των προβλημάτων του αγροτικού κλάδου και αυτό μπορεί να συμβεί μόνο με την στήριξη από πλευράς πολιτείας.

Έμπειρο προσωπικό, συνεργάτης του αγρότη  

Το ΚΕΑ Κατερίνης στελεχώνει τα γραφεία της με έμπειρο προσωπικό για την υποδοχή δηλώσεων, το οποίο εκπαιδεύεται και ενημερώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα με στόχο την ορθή και έγκαιρη πληρωμή των αγροτών.

Οι ραγδαίες εξελίξεις των γεγονότων τα τελευταία χρόνια σχετικά με τις ενισχύσεις και τις επιδοτήσεις, καθιστά  επιτακτική ανάγκη η υποβολή των Αιτήσεων Ενίσχυσης να πραγματοποιείται  με τέτοιο τρόπο ώστε να εξαλειφθούν τυχόν λάθη και με απώτερο σκοπό τη εξασφάλιση της πληρωμής. 

Το ΚΕΑ Κατερίνης είναι κάτι παραπάνω από διαχειριστής αιτήσεων υποβοήθησης αγροτών, είναι συνεργάτης, σύμβουλος, φίλος και αυτό που επιζητά ο αγρότης είναι πάντα ένα στήριγμα στην αγροτική του δραστηριότητα. Οι αγρότες θα μπορούν όλο το χρόνο να έχουν άμεση εξυπηρέτηση και ολοκληρωμένες υπηρεσίες πάνω σε θέματα ΟΣΔΕ και μελέτες σε Προγράμματα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020.

Η  νέα διεύθυνση ΚΕΑ  Κατερίνης είναι στην οδό  Χατζόγλου 48 στο κτίριο της Εφορίας, στο ισόγειο (δίπλα από το κυλικείο) και τα σημεία εξυπηρέτησης βρίσκονται σε  Καρίτσα, Κολινδρός, Ράχη και Αιγίνιο. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι  : 2351078658

 

Εφορία ΚΕΑ Εγκαίνια Π.Ε. Πιερίας

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top