Σάββατο 6 Ιουν 2020 3:42      

Στο Πανελλαδικό συλλαλητήριο οι αγρότες της Κατερίνης

Δυναμικό παρών έδωσαν οι αγρότες της Κατερίνης στην πανελλαδική διαμαρτυρία που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα και στην οποία συμμετείχαν 120 Αγροτικοί Σύλλογοι από όλη την Ελλάδα.  Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Γιώργος Χαρισόπουλος τόνισε χαρακτηριστικά ότι ο αγώνας γίνεται για ην επιβίωση τους, μη έχοντας άλλη επιλογή, αφού δεν βρίσκουν ανταπόκριση από την κυβέρνηση.

Το ασφαλιστικό και το φορολογικό  

Συσκέψεις για το μέλλον των κινητοποιήσεων πραγματοποιούν το μεσημέρι της Πέμπτης οι αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας, αλλά και από άλλα μπλόκα της Θεσσαλίας.

Στις συσκέψεις θα συζητηθούν θέματα που αφορούν την πορεία των κινητοποιήσεων, η οποία φαίνεται πως κινείται σε φάση αποκλιμάκωσης και αλλαγής των μορφών διεκδίκησης, ενώ αναμένεται να υπάρχει κάλεσμα για συμμετοχή των αγροτών στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ που διοργανώνονται την επόμενη εβδομάδα.

Επίσης, θα γίνει απολογισμός από την συνάντηση που είχαν οι αγρότες με τα κυβερνητικά στελέχη, αλλά και από το πανελλαδικό αγροτικό συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου.

Την ίδια στιγμή, οι αγρότες από το μπλόκο της Μελούνας, αποφάσισαν την Τετάρτη την αποχώρηση των τρακτέρ για αύριο Παρασκευή από το μπλόκο που είναι στημένο στην Εθνική οδό Λάρισας - Κοζάνης.

Αθήνα πανελλαδικό αγροτικό συλλαλητήριο Ασφαλιστικό Φορολογικό Κατερίνη

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top