Πέμπτη 9 Ιουλ 2020 14:30      

Survivor: Ντάνος, Μάριος, Βασάλος και μισθοφόρος επέστρεψαν στην Αθήνα "εικόνες"

Στην Ελλάδα επέστρεψαν και οι πέντε εναπομείναντες, έως χθες, παίκτες του Survivor. 

Πέρα από τον Γιάννη Σπαλιάρα ο οποίος επέστρεψε μιας και αποχώρησε από το παιχνίδι (ήταν προτεινόμενος χθες και αποχώρησε με βάση την 24ωρη ψηφοφορία του κοινού), χθες στην Ελλάδα επέστρεψαν και οι υπόλοιποι τέσσερις παίκτες και φιναλίστ, τους οποίους θα δούμε τις επόμενες ημέρες να τίθενται προς ψηφοφορία για την ανάδειξη του τελικού νικητή. 

Οι πέντε παίκτες επέστρεψαν χθες τη νύχτα στην Αθήνα και αν και η παραγωγή προσπάθησε ώστε να μην γίνουν αντιληπτοί, δυστυχώς, λόγω της τουριστικής περιόδου και της αυξημένης κίνησης που αυτή συνεπάγεται κάτι τέτοιο δεν έγινε εφικτό. 

Οι παίκτες όχι μόνο δεν πέρασαν απαρατήρητοι, αλλά άνθρωποι που έτυχε να βρίσκονται στο αεροδρόμιο τους εντόπισαν και τους ζητούσαν αυτόγραφα και selfies. 

Η παραγωγή εν τέλει επιβίβασε τους παίκτες στο βανάκι και τους οδήγησε σε μονοκατοικία σε άγνωστη τοποθεσία της Αττικής, όπου και θα παραμείνουν μέχρι τη διεξαγωγή των τελικών. 

Στις φωτογραφίες φαίνονται και οι τέσσερις παίχτες που θα αγωνιστούν στον ημιτελικό, δηλαδή ο Αγγελόπουλος, ο Μάριος Ιωαννίδης Πρίαμος, ο Αναγνωστόπουλος και ο Βασάλος.

Βέβαια, αυτή τη φορά η εμφάνισή τους ήταν διαφορετική. Οι παίκτες άφησαν πίσω τους όχι μόνο τις εξωτικές παραλίες του Αγίου Δομίνικου αλλά και τα ρούχα που φορούσαν επί πέντε μήνες. Μπανιαρισμένοι, με τα δικά τους καθαρά ρούχα επέστρεψαν στην Αθήνα, όπως όταν είχαν κάνει το αντίστροφο ταξίδι πέντε μήνες πριν. 

Νωρίτερα ( χθες το απόγευμα) οι παίχτες έκαναν ενδιάμεση στάση στο αεροδρόμιο της Γερμανίας. Όπως φαίνεται, τους φωτογράφησαν κι εκεί.

Πηγή: iefimerida.gr

Survivor Επιστροφή παίκτες

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top