Σάββατο 28 Νοε 2020 14:03      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συγχαρητήριο μήνυμα υποψηφίου Δημάρχου Κατερίνης Θανάση Λιακόπουλου για τις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας

Θα ήθελα να εκφράσω από καρδιάς τα θερμά μου συγχαρητήρια στο νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας και προσωπικά στον επανεκλεγέντα Πρόεδρό του, κ. Ηρακλή Τσανικίδη, για την επιτυχία τους.

Η μεγάλη προσέλευση των ιατρών στις πρόσφατες εκλογές, καταδεικνύει τόσο την πίστη τους στον θεσμό του Ιατρικού Συλλόγου, όσο και την σημασία που αποδίδουν στον ρόλο του.

Παράλληλα, η επιλογή των μελών του Συλλόγου να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του κ. Τσανικίδη για ακόμη μια θητεία, καταδεικνύει την ευρεία αναγνώριση τόσο της επιστημονικής επάρκειας και κοινωνικής του ευαισθησίας, όσο και της διοικητικής ικανότητας, της υπευθυνότητας και του ήθους του, ιδιότητες και αρετές που πρέπει να συνοδεύουν κάθε διαχειριστή των κοινών.

Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο καλή και δημιουργική θητεία και να δηλώσω την ειλικρινή υποστήριξή μου στην προσπάθειά του για επιτυχή επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τον ιατρικό κλάδο και τον τομέα της Υγείας εν γένει.

Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα

Θανάσης Λιακόπουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης

thanasis.liakopoulos@yahoo.com

Θανάσης Λιακόπουλος Ευχαριστήριο Ιατρικός Σύλλογος

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top