Κυριακή 20 Ιαν 2019 19:19      

Συγκίνηση και νοσταλγία στην εκδήλωση του Φιλοπτώχου Συλλόγου «Η ελεημοσύνη»

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην  αίθουσα του Φιλοπτώχου Συλλόγου Κατερίνης «Η Ελεημοσύνη»  στην επετειακή εκδήλωση  για τα ν 90 χρόνια  φιλανθρωπικής δράσης και προσφοράς του Συλλόγου. Κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης ήταν η Κατερινιώτισσα Δρ. Ελένη Κοντογιάννη, Εμβρυολόγος,  που ανέπτυξε το  θέμα «Νέες εξελίξεις στην εμβρυολογία και στην εξωσωματική γονιμοποίηση».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων εκπρόσωπος του Μητροπολίτη, η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σ. Μαυρίδου  η αντιδήμαρχος κ. Μακρίδου – Παρτσαλίδου, ο δημοτικός σύμβουλος Θ. Λιακόπουλος, οι πρώην βουλευτές Γ. Κωνσταντόπουλος και Α. Μάνη, ο πρόεδρος της σχολής γονέων Κ. Κορομπίλης, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Ζ. Σατραζέμης, εκπρόσωποι φορέων και μέλη του συλλόγου.  

Τη πορεία, τις δράσεις και το έργο ανέφερε στον χαιρετισμό της  η αντιπρόεδρος Παναγιώτα Νταβασίλη Μπρουσκέλη, ενώ εμφανώς συγκινημένη η κα Κοντογιάννη, πριν αναπτύξει το θέμα της, αναφέρθηκε στους ισχυρούς δεσμούς που την συνδέουν  με την Κατερίνη, παρά το γεγονός όπως είπε ότι δεν έχει πλέον τον χρόνο να την επισκέπτεται πολύ συχνά. Εδική αναφορά έκανε σε ανθρώπους οι οποίοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, στη μητέρα της η οποία ήταν εκεί, και στον εκλιπόν πατέρα της, για την υποστήριξη και τα εφόδια που της έδωσαν στην ζωή της.

Φιλόπτωχος Σύλλογος Κατερίνης Εκδήλωση Ελένη Κοντογιάννη επετειακή εκδήλωση

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top