Πέμπτη 28 Ιαν 2021 14:47      

Συλλήψεις για κλοπές και διαρρήξεις σε περιοχές της ΠΙΕΡΙΑΣ

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος Κατερίνης και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 2 έλληνες ηλικίας 29 και 39 ετών για κλοπή πορτοφολιού. Οι δύο άντρες αφαίρεσαν από κοινού από 76χρονη που ήταν πεζή ένα πορτοφόλι το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ.

Οι έρευνες

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 29χρονος την 1 Δεκεμβρίου το πρωί αφαίρεσε από 64χρονη που ήταν πεζή μια τσάντα η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 15 ευρώ και 1 κινητό τηλέφωνο. Σε έρευνα της οικίας του 29χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το κινητό τηλέφωνο της 64χρονης, το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ και ποσότητα ηρωίνης βάρους 4,1 γραμμαρίων, ενώ σε έρευνα της οικίας του 39χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 135 ευρώ και είδη ένδυσης που φορούσε κατά τη διάπραξη της κλοπής. Το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ και το κινητό τηλέφωνο αποδόθηκαν στις νόμιμες κατόχους των αντίστοιχα.

Διαρρήξεις την βόρεια Πιερία

Εν τω μεταξύ, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύδνας-Κολινδρού συνελήφθη, σε περιοχή της Β.Πιερίας, 43χρονος έλληνας ο οποίος νωρίτερα την ίδια ημέρα, αφαίρεσε από οικία 50χρονου ένα πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ και μία τραπεζική κάρτα με την οποία πραγματοποίησε αγορές αξίας 60 ευρώ.

Κατά το χρονικό διάστημα από 30 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου αφαίρεσε από οικίες 3 ελλήνων ηλικίας 67, 78 και 93 ετών σε περιοχή της Πιερίας διάφορα κοσμήματα συνολικής αξίας 500 ευρώ, το χρηματικό ποσό των 325 ευρώ και μια τραπεζική κάρτα με την οποία πραγματοποίησε αγορές αξίας 55 ευρώ.

Συλλήψεις

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top