Παρασκευή 30 Οκτ 2020 0:47      

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ - «Τρέχουμε για την Κατερίνη» δίνοντας Ελπίδα, δίνοντας Ζωή!

ΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Για 8η χρονιά φέτος τρέχουμε για την Κατερίνη, σε μία διοργάνωση σταθμό για την πόλη μας την οποία διοργανώνει ο Ο.Π.Π.Α.Π. του Δήμου Κατερίνης και ο Σύλλογος Δρομέων Πιερίας ΖΕΥΣ. Φέτος ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Πιερίας, θέλοντας να δώσει μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας σε όλο τον κόσμο, συμμετέχει στη διαδικασία και έχει αναλάβει την ευθύνη της διανομής των μεταλλίων στους δρομείς που θα φθάσουν στον τερματισμό του αγώνα.

Ταυτόχρονα θέλοντας να ευαισθητοποιήσουμε και να ενεργοποιήσουμε τον κόσμο της πόλης μας, αναπτύσσουμε μία δράση εθελοντισμού, γεμάτη συμβολισμό αλλά και ιδιαίτερη αξία και καλούμε όλους όσοι έχουν ηλικία από 18 – 45 ετών, να προσέλθουν, να ενημερωθούν και να γίνουν Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα ελπίδας και ζωής από την Πιερία και πάλι!

Μόλις πριν μία εβδομάδα διαβάσαμε στον τύπο την υπέροχη εμπειρία που είχε συμπολίτης μας ο οποίος ως εθελοντής δότης, βρέθηκε συμβατός και με τη συμμετοχή του έδωσε ζωή σε ένα παιδάκι. Σήμερα είναι η ώρα να ακολουθήσουμε κι εμείς το δικό του παράδειγμα και να γίνουμε Εθελοντές Δότες, δημιουργώντας νικητές της ζωής! 

Μία πρόκληση ζωής στην οποία όλοι μπορούμε να ανταποκριθούμε δίνοντας μόνο λίγο σάλιο!

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Πιερίας, σε συνεργασία με το Όραμα Ελπίδας θα βρίσκονται στην πλατεία Ελευθερίας την Παρασκευή και το Σάββατο κατά τη διάρκεια διανομής των αριθμών συμμετοχής του αγώνα και την Κυριακή το πρωί μετά τον τερματισμό όπου θα δοθεί η δυνατότητα να ενημερωθούμε υπεύθυνα και να γραφτούμε ως εθελοντές δότες Μυελού των Οστών εφόσον το επιθυμούμε.

Η Πιερία μπορεί και πάλι να δώσει Ελπίδα να δώσει Ζωή! 
Χαρείτε τον αγώνα, ανταποκριθείτε στην πρόκληση!
Περιμένουμε με χαρά να σας καλωσορίσουμε στον τερματισμό!!!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Αντιπεριφέρεια Πιερίας  28ης Οκτωβρίου 40 (1ος ορ.)                           Τηλ.  2351351233 κιν. 693 44 11 662 email: skkpierias@gmail.com                                                                      website: www.skkp.info

Τρέχω για την Κατερίνη Σύλλογος Καρκινοπαθών Πιερίας

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top