Σάββατο 19 Ιαν 2019 16:59      

Συμμετοχή των ξενοδόχων της Παραλίας σε Διεθνείς Εκθέσεις

Η Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας Κατερίνης συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στις  τουριστικές εκθέσεις των  Βαλκανικών χωρών για το 2018! Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια η Ένωση είχε δικό της stand σε Τουριστική Έκθεση του εξωτερικού, αποτέλεσμα σημαντικής  προσπάθειας από πλευράς του Δ.Σ. 

Έτσι  στην Έκθεση TTR που διεξήχθη από 22 ως 25 Φεβρουαρίου στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, η παρουσία της Ένωσης ήταν δυναμική με δικό της stand το οποίο εστίαζε στο  σύνθημα: Paralia loves Romania, Romania loves Paralia!!!

Επιθυμία της Ένωσης ήταν  να τιμήσει μια από τις κύριες αγορές της, αυτή της Ρουμανίας. Το stand  της Ένωσης  έτυχε θερμής υποδοχής από τους Ρουμάνους φίλους της Παραλίας Κατερίνης! Παρόντες στο stand, ο Πρόεδρος Γεώργιος Ζωγράφος και ο Αντιπρόεδρος Ιωάννης Γκατζής.

Στην Έκθεση Holiday & SPA Expo στη Σόφια της Βουλγαρίας  που διεξήχθη από τις  14 ως 16 Φεβρουαρίου 2018, την Ένωση εκπροσώπησε ο Πρόεδρος Γεώργιος Ζωγράφος. Στην Έκθεση Sajam Turizma στο Βελιγράδι της Σερβίας που διεξήχθη από τις 22 ως 25 Φεβρουαρίου 2018 ,την Ένωση εκπροσώπησε ο Γραμματέας  Αντώνης Πασχαλίδης.

 

Ξενοδόχοι Πιερίας διεθνείς εκθέσεις Παραλία

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top