Σάββατο 23 Ιαν 2021 19:50      

Συναντήσεις Παναγιώτη Καζά με τον κ. Λαγδάρη και τον κ. Μανώλα

Ως επικεφαλής του συνδυασμού και όλη η ομάδα των υποψηφίων στις δημοτικές και κοινοτικές εκλογές, θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους όσοι συμμετείχαν στις εκλογές και με την ψήφο τους διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής. 

Όλες και όλοι, που πίστεψαν στην καθαρότητα και την ανιδιοτέλεια των προθέσεών μας, εμπιστεύτηκαν τις ικανότητες και την αξία μας και το απέδειξαν με την ψήφο τους, θέλουμε να τους διαβεβαιώσουμε ότι τους θεωρούμε βασικό κομμάτι του συνδυασμού μας και θα είμαστε πάντα δίπλα τους για να ακούσουμε και να προσπαθήσουμε να λύσουμε τα προβλήματα τους.

Η επιλογή τους αυτή, έδωσε στο συνδυασμό μας επτά (7) έδρες στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο και ταυτόχρονα μας έδωσε την εξαιρετικά υπεύθυνη θέση του ρυθμιστή των εξελίξεων της επόμενης μέρας στο Δήμο.

Όπως, ξεκάθαρα και με διαφάνεια, κινηθήκαμε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και όλα τα χρόνια ως αντιπολίτευση, με τον ίδιο ξεκάθαρο και διαφανή τρόπο θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα λειτουργήσουμε και σε αυτή την περίπτωση.

Μετά τη χθεσινή συνάντηση όλων των υποψηφίων του συνδυασμού και ύστερα από αίτημα τόσο του κ. Λαγδάρη, όσο και του κ. Μανώλα, αποφασίσαμε να έχουμε σήμερα διαδοχικές συναντήσεις και με τους δύο συνδυασμούς που διεκδικούν την ψήφο μας την ερχόμενη Κυριακή.

Στις συναντήσεις αυτές ζητήσαμε να παρευρίσκονται και θα παρευρίσκονται εκτός από τους επικεφαλής και οι δημοτικοί σύμβουλοι που έχουν εκλεγεί. Στόχος είναι να ακούσουμε, ποιά είναι η σκέψη τους για την επόμενη μέρα στο Δήμο, ποιό είναι το μοντέλο διοίκησης που προτίθενται να εφαρμόσουν.

Μοναδική επιδίωξη, προσωπική αλλά και του συνόλου του συνδυασμού, είναι η πρόοδος και η εξέλιξη του τόπου και αυτό μπορεί να συμβεί μόνο με συνθέσεις, συναινέσεις και  συνδιαμορφώσεις σε δημοκρατικά και διαφανή πλαίσια.

Με αίσθημα ευθύνης σας διαβεβαιώνω ότι για όλες τις εξελίξεις θα σας ενημερώνω υπεύθυνα και δημόσια

Με εκτίμηση
Παναγιώτης Καζάς

Παναγιώτης Καζάς

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top