Σάββατο 31 Οκτ 2020 20:21      

Συνάντηση Κ. Κουκοδήμου και Χρ. Σταϊκουρα για το χρέος του Δήμου Κατερίνης

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Κώστας Κουκοδήμος με τον Χρ. Σταϊκουρα για το χρέος του Δήμου Κατερίνης την Τρίτη 13 Αυγούστου. Σύντομα αναμένεται και νέα συνάντηση αφού αναλάβει το νέο δημοτικό Συμβούλιο:

Δελτίο Τύπου
ΕΚΚΙΝΗΣΗ – Κώστας Κουκοδήμος

Με τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα συναντήθηκε την Τρίτη 13 Αυγούστου ο εκλεγμένος δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.

Στο επίκεντρο της συνάντησης ήταν η δεινή οικονομική κατάσταση του Δήμου Κατερίνης μετά τον εκτροχιασμό των δαπανών το πρώτο εξάμηνο του 2019. Ο κ. Κουκοδήμος ενημέρωσε αναλυτικά τον Υπουργό Οικονομικών, καταθέτοντας ό,τι στοιχείο ήταν δυνατό, ώστε ο κ. Σταϊκούρας να διαμορφώσει πλήρη εικόνα, όχι μόνο για το ύψος του χρέους, αλλά και για το ποιοι φέρουν την ευθύνη για τον υπερδιπλασιασμό του, από τις αρχές του έτους.

Αυτό που έγινε σαφές από την συνάντηση είναι πως θα πρέπει η νέα δημοτική αρχή να είναι ιδιαίτερα προσεκτική στην πληρωμή προμηθευτών και εργολάβων, προβαίνοντας σε σχολαστικό έλεγχο νομιμότητας και σκοπιμότητας όλων των ενταλμάτων, για κάθε έργο και προμήθεια.

Τέλος, αναμένεται να υπάρξει και νέα συνάντηση του εκλεγμένου δημάρχου Κατερίνης με τον κ. Σταϊκούρα, αλλά και με την ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών, αμέσως μετά την ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου.

Εκκίνηση Κώστας Κουκοδήμος

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top