Δευτέρα 28 Σεπ 2020 11:07      

Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη με τη Γ. Γ. του Υπουργείου Παιδείας

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ

Με τη Γενική Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής, του Υπουργείου Παιδείας, κ. Αναστασία Γκίκα, συναντήθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου. Στη συνάντησαν, παρέστησαν, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ, κ. Μπάμπης Μπρουσκέλλης, ο Πρόεδρος του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Πιερίας και Αιρετός Εκπρόσωπος εκπαιδευτικών Δ.Ε., κ. Θεόδωρος Σιαμάγκας, ο Ταμίας του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Πιερίας και Αιρετός Εκπρόσωπος εκπαιδευτικών Δ.Ε., κ. Στέργιος Τόκας και ο Επιστημονικός Συνεργάτης κ. Δημήτρης Ρουκάς.

Εκπαιδευτικό συνέδριο στην Πιερία

Θέματα και προβληματισμοί, που αφορούν την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, ο σχεδιασμός για την επίλυση προβλημάτων, αλλά και η διεξαγωγή ενός «Εκπαιδευτικού συνεδρίου»  στην Πιερία με τη συνεργασία του Υπουργείου Παιδείας, τέθηκαν επί τάπητος στη συνάντηση, που διεξήχθη σε θετικό κλίμα.

Η Αντιπεριφερειάρχης, ευχαρίστησε τη Γενική Γραμματέα για τη συνάντηση, όπου αναπτύχθηκε εποικοδομητικός διάλογος με ανταλλαγή απόψεων και διαπιστώθηκε ότι υπάρχει εκατέρωθεν θετική διάθεση για την προώθηση γόνιμης συνεργασίας και ειδικότερα για να συνεκτιμηθούν οι προτάσεις, που κατατέθηκαν, για τον αποτελεσματικότερο σχεδιασμό της εκπαιδευτικής πολιτικής, του Υπουργείου Παιδείας, ενώ στο τέλος αντηλλάγησαν αναμνηστικά δώρα.

Σοφία Μαυρίδου

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top