Παρασκευή 13 Δεκ 2019 14:29      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσαιμικών με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Κατερίνης

Με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης κ. Ανέστη Μυστρίδη και την Διευθύντρια του Αιμοδοσίας, ιατρό αιματολόγο κα Μαργαρίτα Παπαδοπούλου, συναντήθηκαν αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσαιμίας, αποτελούμενη από την Γραμματέα του Συλλόγου Πιερίας κα Ευφροσύνη Μπίλα, τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας κ. Βασίλη Δήμο, τον Οργανωτικό Γραμματέα κ. Γιώργο Σβάρνα και την πρόεδρο ΕΣΘΑ Θεσσαλονίκης κα Στέλλα Μηνά.   

Η συνάντηση έγινε προκειμένου να συζητηθούν τρόποι με τους οποίους μπορεί να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο η περίθαλψη των θαλασσαιμικών  στο Νοσοκομείο Κατερίνης.  

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου 

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Μυστρίδης συζήτησε με τους πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσαιμικών και τους εκπροσώπους των συλλόγων Πιερίας και Θεσσαλονίκης τα ζητήματα που τους απασχολούν,  και  δεσμεύτηκε για την  πρόσληψη ενός ακόμη ιατρού  αιματολόγου που θα επανδρώσει το Τμήμα Αιμοδοσίας.

Στόχος  τονίστηκε, να εξασφαλιστεί μία ημέρα  νοσηλείας αποκλειστικά για τους θαλασσαιμικούς, χωρίς να υπάρχει ανάγκη να νοσηλεύονται παρουσία άλλων πληθυσμιακών ομάδων, κάτι,  που ίδιοι δεν επιθυμούν.

 

 

Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης Συνάντηση Θαλασσαιμικών

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top