Πέμπτη 22 Αυγ 2019 8:27      

Συνάντηση της Ένωσης Στρατιωτικών Πιερίας με τον Διοικητή του Νοσοκομείου

Με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης κ. Ανέστη Μυστρίδη συναντήθηκε,  αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της  Ένωσής  Στρατιωτικών Περιφερειακής  ενότητας Πιερίας  στο πλαίσιο  των επαφών που πραγματοποιεί η Ένωση με τις  αρχές του νομού και φορείς. 

Ζητήματα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό και επιδοματικό κλίμα.  Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου  ενημέρωσαν τον διοικητή κ. Μυστρίδη για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της συλλογικής έκφρασης των στρατιωτικών. Έγινε συζήτηση στα σημαντικότερα  προβλήματα, που αφορούν κυρίως σε ζητήματα ιατρό-υγειονομικής περίθαλψης που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί που υπηρετούν σε Μονάδες, η έδρα των οποίων ευρίσκεται στα γεωγραφικά όρια Πιερίας.

Συστηματική συνεργασία 

Από την πλευρά του διοικητής του Νοσοκομείου δεσμεύτηκε για την συστηματική συνεργασία και συνέχιση των  επαφών, με  στόχο την  και την προώθηση των προβλημάτων και την  επίλυση τους.
Στο πλαίσιο αυτό συζητήθηκε και αποφασίστηκε η συνεργασία τους σε κοινές δράσεις. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν τα μέλη του ΔΣ: Μαυρίδης Βασίλειος, Καμάκας Κοσμάς, Γκούσκος Νεκτάριος.

Στρατιωτικοί Ν. Πιερίας Συνάντηση Διοικητής Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top