Παρασκευή 14 Αυγ 2020 4:54      

Συνάντηση της Ένωσης Στρατιωτικών Πιερίας με τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

O Πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας κ. Μαυρίδης Βασίλειος μαζί με τον Γ. Γραμματέα της Ένωσης κ. Βασιλειάδη Ηλία, στο πλαίσιο  του  διευρυμένου κύκλου επαφών με τη πολιτική, πολιτειακή και αυτοδιοίκητη αιρετή  ηγεσία και στη  συνέχιση των επαφών για την προώθηση των προβλημάτων και επίλυση τους ως σκοπό την βελτίωση της εργασιακής τους καθημερινότητας και διαβίωση των μελών οικογενειών τους συναντήθηκαν με τους  Βουλευτές  Σύριζα Πιερίας  Χ. Τζαμακλή,   Α. Καστόρη  και Ε. Σκούφα.

Η συνάντηση 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα. Οι βουλευτές ενημερώθηκαν για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της συλλογικής έκφρασης των στρατιωτικών και στη συζήτηση που αναπτύχθηκε τέθηκαν υπόψη  τα προβλήματα των στρατιωτικών  που υπηρετούν στα γεωγραφικά όρια της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Στη διαλογική συζήτηση που αναπτύχθηκε αναφέρθηκαν τα κοινά Πανελλαδικώς προβλήματα των Στρατιωτικών (Μισθολογικό-Βαθμολογικό-Συνταξιοδοτικό-Μεταθέσεις) και κατατέθηκαν γραπτώς προτάσεις βελτίωσης και λύσεις.

Υπήρξε δέσμευση και από τις δύο πλευρές για συνέχιση των επαφών και την προώθηση των προβλημάτων για την επίλυση τους και την βελτίωση της εργασιακής τους καθημερινότητας και διαβίωση των μελών οικογενειών τους.

Στρατιωτικοί Ν. Πιερίας Συνάντηση Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Προβλήματα

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top