Τρίτη 19 Ιαν 2021 4:18      

Συνάντηση της ΝΟΔΕ Πιερίας με το Δ.Σ. δασκάλων και νηπιαγωγών

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Μαΐου η συνάντηση των ?εκλεγμένων δασκάλων του Δ.Σ. της Α/ΒΑΘΜΙΑΣ Εκπαίδευσης Πιερίας με τον νέο Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Πιερίας κ. Γιάννη Κουρινιώτη. Η συνάντηση έγινε παρουσία του Γενικού Γραμματέα της ΝΟ.Δ.Ε κ. Κων/νου Θεοδωρίδη, έπειτα από πρωτοβουλία του Υπευθύνου Τομέα Παιδείας κ. Αθανασίου Μπαρμπαγεωργόπουλου.

Στη συνάντηση, που έλαβε χώρα στα γραφεία της ΝΟΔΕ στην Κατερίνη, τα εκλεγμένα μέλη της ΔΑΚΕ Α/ΒΑΘΜΙΑΣ Εκπαίδευσης Πιερίας είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν διεξοδικά τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο των δασκάλων, αλλά και να προτείνουν λύσεις σε θέματα που προέκυψαν πρόσφατα, με αποτέλεσμα τη δημιουργία προβλημάτων στο έργο τους αλλά και στην συνολική πορεία της Παιδείας στην χώρα.

Οι Μεταρρυθμίσεις του κ. Φίλη αφορούν στην μείωση των ωρών διδασκαλίας, την συρρίκνωση μαθημάτων, την κατάργηση του ολοήμερου και την εξίσωση προς τα κάτω του συνόλου των σχολείων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Αυτή είναι η πραγματικότητα και οι στόχοι του Υπουργείου Παιδείας. Όλοι μαζί έχουμε χρέος, να διαφυλάξουμε την Παιδεία και τον χώρο της Εκπαίδευσης.

Το μέλλον ανήκει στα παιδιά των επόμενων γενιών, για αυτό τον λόγο έχουμε την υποχρέωση, να τα προστατεύουμε δίνοντάς τους τη σωστή διαπαιδαγώγηση κα την ιδιαίτερη φροντίδα για το δικό τους αύριο.

Για τη ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας
Ο Υπεύθυνος Θεματικού Τομέα Παιδείας
Μπαρμπαγεωργόπουλος Αθανάσιος

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

ΝΟΔΕ Πιερίας Δάσκαλοι Νηπιαγωγοί Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Πιερίας
Scroll to Top