Τρίτη 1 Δεκ 2020 1:19      

Συνάντηση του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη με το νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας Μιλτιάδη Πουρσανίδη

Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου από τον Δήμο Κατερίνης:

Τον Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη επισκέφτηκε στο Δημαρχείο, με την ευκαιρία ανάληψης των νέων του καθηκόντων, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός  Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας, Υποστράτηγος, Μιλτιάδης Πουρσανίδης. Στην συνάντηση παρέστη και ο Αστυνομικός Διευθυντής Πιερίας Γεώργιος Τζήμας.

Στη διάρκεια της επίσκεψης, ο κος Χιονίδης ευχήθηκε στον κο Πουρσανίδη, καλή δύναμη στo νέο σημαντικό και υψηλό έργο, που καλείται να επιτελέσει. Παράλληλα, απευθυνόμενος στον Υποστράτηγο, ο Δήμαρχος σημείωσε: «Σας βεβαιώνω ότι στεκόμαστε στο πλευρό σας, με εκτίμηση και εμπιστοσύνη. Επιτρέψτε μου, να επισημάνω με την ευκαιρία τη διαχρονικά αγαστή και με πνεύμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης, συνεργασία μας, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας τόσο με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πιερίας Γεώργιο Τζήμα, όσο και ευρύτερα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας. Η πολυετής διακεκριμένη πορεία σας στην ΕΛ.ΑΣ., το ήθος, η αποτελεσματικότητα και η επαγγελματική σας αφοσίωση, αποτελούν εχέγγυα ενός ιδιαίτερα επιτυχημένου και αποδοτικού έργου και στη νέα σας αυτή αποστολή».

Από την πλευρά του ο κος Πουρσανίδης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο, για την υποδοχή και όπως σημείωσε:[...] Στο διαρκή αγώνα που δίνει η  Ελληνική Αστυνομία είναι αναγκαίο και σημαντικό να πορευόμαστε με πνεύμα ομαδικότητας και αμοιβαίας συνεργασίας, με πρώτιστο στόχο τη βελτιστοποίηση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας, σε κάθε επίπεδο».

Ελληνική Αστυνομία Σάββας Χιονίδης Δήμος Κατερίνης

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top