Σάββατο 21 Ιουλ 2018 3:33      

Συνάντηση του Πιερικού με τους Βουλευτές Πιερίας

Ο πρόεδρος του Πιερικού Γιώργος Κοκαβίδης προσκάλεσε τους βουλευτές Πιερίας στα γραφεία του Πιερικού στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017. 

Οι βουλευτές Πιερίας Τζαμακλής Χάρης, Σκούφα Μπέττυ, Καστόρης Στέργιος και ο εκπρόσωπος του βουλευτή Κουκουδήμου Κώστα που απουσίαζε στο εξωτερικό Κων/νος Καραφουλίδης καθώς και ο συνεργάτης των παραπάνω βουλευτών Ορνιθόπουλος Νίκος και το μέλος της Κ.Ε. Χαλαϊτσίδου Γνωσούλα  βρέθηκαν στα γραφεία όπου και συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του συλλόγου Κοκαβίδη Γεώργιο. 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μέσα σ΄ ένα άριστο και όμορφο κλίμα με έναν γόνιμο διάλογο και συζήτηση εφ΄ όλης της ύλης για θέματα αθλητισμού, ηθικής υποστήριξης και επανασύνδεση του Πιερικού με την ευρύτερη κοινωνία της Πιερίας.

Οι δυο πλευρές βρήκαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, να ενημερωθούν, να συζητήσουν αρκετά επίκαιρα θέματα που αφορούν τρόποι λειτουργίας του συλλόγου αλλά και ευρύτερα θέματα που απασχολούν τα σωματεία και τον αθλητισμό.

Ο ΣΦΚ Πιερικός ευχαριστεί τους βουλευτές Πιερίας και τους συνεργάτες τους  για την παρουσία τους στους χώρους του Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης και εύχεται και μελλοντικές γόνιμες συναντήσεις προσφέροντας πάντα στον αθλητισμό, στο ποδόσφαιρο, στους πολίτες και γενικά στο νομό μας.

γήπεδο Α' ΔΑΚ Συνάντηση Πιερικός Βουλευτές Πιεριάς

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top