Τετάρτη 22 Ιαν 2020 22:29      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Βουλευτή Φ.Μπαραλιάκου με τον Υφυπουργό Μακεδονίας - Θράκης κ.Θ.Καράογλου

Μία άκρως εποικοδομητική και ενδιαφέρουσα συνάντηση είχε με τον Υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης κ.Θ.Καράογλου στη Θεσσαλονίκη ο βουλευτής ΝΔ Πιερίας  κ.Φώντας Μπαραλιάκος.

Ο νέος Υφυπουργός, σε εγκάρδιο κλίμα, εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στον κ. Μπαραλιάκο για την εκλογή του και του ευχήθηκε καλή κοινοβουλευτική σταδιοδρομία. Ο βουλευτής Πιερίας ανταπέδωσε τα συγχαρητήρια και τις ευχές στον Υφυπουργό για την ανάληψη του χαρτοφυλακίου.

Στη συζήτηση τέθηκαν διάφορα θέματα όπως οι επικείμενες οδικές διασυνδέσεις, οι υποδομές απορριμμάτων, η σιδηροδρομική Εγνατία, το φυσικό αέριο, η προώθηση του ΣΔΙΤ για να γίνουν στην Κεντρική Μακεδονία 25 ολοκαίνουρια υπερσύγχρονα σχολεία και η ανάδειξη του brand «Μακεδονία».

« Στη σημερινή συνομιλία μου με τον κ.Υφυπουργό η ατζέντα περιελάμβανε ζητήματα του Νομού Πιερίας αλλά και ευρύτερες προσεγγίσεις πάνω στο ειδικό αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΝΔ για τη Μακεδονία.

Στο διάλογό μας συγκλίναμε στην άποψη πως με στενή συνεργασία, υπευθυνότητα και πολλή δουλειά οι επόμενες μέρες για τον τόπο μας θα είναι καλύτερες» δήλωσε ο κ . Μπαραλιάκος μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης.

Φώντας Μπαραλιάκος Νέα Δημοκρατία

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top