Τετάρτη 28 Οκτ 2020 17:07      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σύνταγμα: Εκατοντάδες συνέρρευσαν στη σιωπηρή διαμαρτυρία

Εκκωφαντική ήταν η σιωπηρή «συγγνώμη» που ζήτησαν από τα θύματα της φωτιάς στο Μάτι οι εκατοντάδες πολίτες που συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα το βράδυ της Δευτέρας ανταποκρινόμενοι στο διαδικτυακό κάλεσμα που ξεκίνησε με πρωτοβουλία του μπασκετμπολίστα Γιάννη Γκαγκαλούδη.

Ο ίδιος μετά την ολοκλήρωση της σιωπηρής διαδήλωσης δήλωσε περήφανος για όλο τον κόσμο που βρέθηκε στο Σύνταγμα προσθέτοντας πως «ό,τι γίνεται πίσω μου (σ.σ. εννοεί την Βουλή) δεν με αντιπροσωπεύει. Με αντιπροσωπεύει αυτό που έγινε εδώ. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δώσουμε αγάπη. Όσοι ήταν εδώ μπορεί να έφυγαν από τις δουλειές και τις οικογένειές τους, αλλά ήταν εδώ. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ».

Μίσος και οργή 

Κρατώντας στην αγκαλιά την κόρη του αποκάλυψε ότι «όλο αυτό ξεκίνησε από κάτι που με συγκλόνισε λόγω και της κόρης μου. Ήταν το τελευταίο που είδα. Ένιωσα ένα απέραντο μίσος και οργή. Ξεκίνησα να γράφω κάτι και κατέληξε σε όλο αυτό που είδατε. Είμαι περήφανος για όλο τον κόσμο που βρέθηκε εδώ».

«Ένας άνθρωπος νωρίτερα, ο οποίος έχει νεκρό, αγνοούμενο και συγγενή που χαροπαλεύει είπε "σας παρακαλώ μην μας ξεχάσετε". Αυτό πρέπει να το θυμόμαστε όλοι. Η φύση του Έλληνα είναι να ξεχνάει. Καλύτερα αυτή την φορά να μην ξεχάσουμε για να πάμε και λίγο μπροστά» κατέληξε ο Γιάννης Γκαγκαλούδης.

Σύνταγμα Πορεία Πυρκαγιές Αττική Διαμαρτυρία

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top