Πέμπτη 6 Αυγ 2020 4:05      

Σύσταση ομάδας ελέγχου για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου από την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας

Σύσκεψη μεταξύ του Προέδρου του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου, του Διευθυντή κ. Γεώργιου Τζήμα και των αρμοδίων υπευθύνων Αξιωματικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, πραγματοποιήθηκε χθες, κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα αντιμετώπισης του παρεμπορίου στο νομό.

Εντατικοποίηση της αστυνόμευσης με θετικά αποτελέσματα

Ο πρόεδρος του επιμελητηρίου , εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για τις αστυνομικές επιχειρήσεις για την πρόληψη και την καταστολή του φαινομένου του παρεμπορίου στην Πιερία. Ευχαρίστησε τον Αστυνομικό Διευθυντή Πιερίας κ.Τζήμα, ο οποίος με στοχευμένες δράσεις στις οποίες συμμετείχαν οι αρμόδιες Αστυνομικές Υπηρεσίες και εντατικοποίηση της αστυνόμευσης, είχε σαν αποτέλεσμα την αδιαμφισβήτητη μείωση του παρεμπορίου στην περιοχή μας. Η πάταξη του παρεμπορίου αποτελεί έναν από τους πρωταρχικούς στόχους του Επιμελητηρίου Πιερίας.

Η στήριξη και η συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας θα συνεχιστεί. Όπως ανακοινώθηκε, σύντομα θα συσταθεί ομάδα παρεμπορίου με αρμοδιότητα σε όλη την Π.Ε. Πιερίας, με σκοπό την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση του φαινομένου του παρεμπορίου.

παραεμπόριο Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top