Τετάρτη 3 Ιουν 2020 17:43      

Συστηματικές εργασίες συντήρησης και επισκευής πεζοδρομίων

Στις εκτεταμένες και συστηματικές εργασίες, για την συντήρηση και επισκευή των πεζοδρομίων, των πεζοδρόμων και λοιπών κοινόχρηστων χώρων, στο σύνολο του Δήμου Κατερίνης εντάσσονται οι παρεμβάσεις της τεχνικής υπηρεσίας, που είναι σε εξέλιξη, στην οδό Γεωργίου Σταύρου (περιοχή ΒΑΤΑΝ).  

Όπως επισημαίνει ο εντεταλμένος σύμβουλος της Τεχνικής Υπηρεσίας Χρυσόστομος Κυραϊλίδης:
«Με βάση την καταγραφή και ιεράρχηση των αναγκών από τις υπηρεσίες μας, η ανακατασκευή και συντήρηση - επισκευή πεζοδρομίων και των επιμέρους υποδομών τους σε διάφορες θέσεις στο Δήμο μας, γίνονται συστηματικά με σκοπό τη λειτουργική τους αναβάθμιση, τη διευκόλυνση της προσβασιμότητας και τη βελτίωση του δικτύου κίνησης των πεζών».
Οι επιμέρους παρεμβάσεις εκτελούνται τοπικά, σε σημεία όπου υπάρχουν φθορές και έχουν επισημανθεί και υποδειχθεί από την υπηρεσία και μεταξύ άλλων επικεντρώνονται, σε ανακατασκευή τμημάτων (πλακοστρώσεις κ.ο.κ.), σε όλη την έκταση του Δήμου Κατερίνης.

Δήμο Κατερίνης Συστηματικές εργασίες συντήρησης και επισκευής πεζοδρομίων Τεχνική Υπηρεσία Χρυσόστομος Κυραϊλίδης οδός Γεωργίου Σταύρου

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top