Κυριακή 31 Μάιος 2020 16:10      

Τα παιδιά στολίζουν τα φετινά Χριστούγεννα με ζωγραφιές και ευχές στον πεζόδρομο της Κατερίνης

Η  Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Κατερίνης επεφύλαξε φέτος μια ευχάριστη έκπληξη για τη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του κεντρικού πεζόδρομου της πόλης.

Με βάση μια ιδέα του συμπολίτη μας Ιωάννη Ευθυμιάδη, κάλεσε τα δημοτικά σχολεία της Κατερίνης, τα οποία και ανταποκρίθηκαν πρόθυμα, να στείλουν ζωγραφιές των παιδιών με χριστουγεννιάτικες ευχές.

Έτσι, 1.490 ζωγραφιές-ευχές κατέκλυσαν την αίθουσα της Βιβλιοθήκης και τοποθετήθηκαν στον κεντρικό πεζόδρομο χρωματίζοντας με λαμπερά χρώματα και ξεχωριστές ευχές τα φετινά μας Χριστούγεννα.

Ο Πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ Θεόδωρος Παυλίδης και το μέλος της Επιτροπής Δημοτικής Βιβλιοθήκης και δημοτική σύμβουλος Ροδή-Ελευθεριάδου-Μελετλίδου, ευχαρίστησαν θερμά τον συμπολίτη μας Ιωάννη Ευθυμιάδη για την ιδέα και τον σχεδιασμό, εφόσον τέτοιες πρωτοβουλίες βοηθούν το έργο και εμπλέκουν τους πολίτες ενεργά στην κοινωνική ζωή του Δήμου.

Οι ζωγραφιές των παιδιών έχουν δώσει ξεχωριστό νόημα στα φετινά μας Χριστούγεννα, είναι όλες μοναδικές και οι ευχές τους γραμμένες με ιδιαίτερη ευαισθησία.

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε δύο από τις ευχές των παιδιών:

«Φέτος ας γεννηθεί ο Χριστός στη Λέσβο και ας φέρει μαζί του ανθρωπιά, αγάπη, ειρήνη και ελπίδα» Βάλια.
«Αν κάθε ευχή εκφράζει μια ελπίδα, τότε ελπίζουμε να πραγματοποιηθούν όλες οι ευχές σας» Αριστέα.

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
 

Ζωγραφιές Πεζόδρομος Κατερίνης Χριστούγεννα Ευχές
Scroll to Top