Πέμπτη 4 Ιουν 2020 8:10      

Τέλος στις Φήμες Δημιουργίας HOT SPOT Στο Κίτρος

Δημιουργείται επένδυση με άξονες τον αγροτικό τομέα και τον πολιτισμό 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ

Τον τελευταίο καιρό έχει αναπτυχθεί μια έντονη παραφιλολογία για δημιουργία hot spot σε ιδιωτική περιοχή στο Κίτρος. Η αλήθεια είναι ότι γίνονται κάποιες εργασίες περίφρασης σε ιδιωτική περιοχή, που όμως δεν έχουν καμία σχέση με αυτές τις φήμες. Το «Ο.Β» μίλησε τον ιδιοκτήτη της επένδυσης που πρόκειται να γίνει. Ο κ. Νίκος Λώρης, διοργανωτής καλλιτεχνικών εκδηλώσεων και μουσικός παραγωγός μίλησε αποκλειστικά στην εφημερίδα μας και εξήγησε τι πρόκειται να γίνει. «Ουδεμία σχέση υπάρχει με αυτές τις φήμες», μας λέει και εξηγεί ότι πρόκειται να δημιουργηθεί ένα πολυλειτουργικό αγρόκτημα που θα αφορά μια σύγχρονη προσέγγιση του αγροτικού τομέα.

Ο αγροτικός τομέας και ο πολιτισμός

«Οι δυο πυλώνες της επένδυσης θα είναι ο πολιτισμός και ο αγροτικός τομέας. Σε αυτό το αγρόκτημα θα υπάρχει η παραγωγή των αγροτικών προϊόντων, η διαμονή και η γευσιγνωσία. Παράλληλα θα διοργανωθούν φεστιβάλ και πολιτιστικές δράσεις, αρχής γενομένης από το 2020, την επόμενη χρονιά όπου μέσα στον περιφραγμένο χώρο θα γίνει ένα φεστιβάλ πολιτισμού», επισημαίνει ο κ. Λώρης με τίτλο The long beach festival.

Ο κ. Νίκος Λώρης κατάγεται από την ορεινή Ευρυτανία όμως γνωρίζει την Πιερία αφού έρχεται πολλά χρόνια ως επισκέπτης και ειδικά στην περιοχή του Μακρυγιάλου. «Όταν ήμασταν μικροί μαζεύαμε μύδια από τα βράχια» λέει χαρακτηριστικά.

Ο κ. Λώρης είναι ένας πολύ γνωστός μουσικός παραγωγός και διοργανωτής κορυφαίων πολιτιστικών εκδηλώσεων σε Αθήνα Θεσσαλονίκη και σε πολλές πόλεις. Με σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ενασχόληση με την μελισσοκομία και μια εξαιρετικά μεγάλη και σημαντική πορεία στον τομέα του πολιτισμού, μανατζάροντας παράλληλα γνωστούς ερμηνευτές, ετοιμάζει την μεγάλη επένδυση η οποία θα ολοκληρώνεται όπως μας είπε τμηματικά.

Συνεντεύξεις

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top